Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
lista tematów
Skala ocen strona 4 z 20
Konto usunięte: Wiem co czujesz. Ja sobie psychicznie nie poradzę ze średnią poniżej 10. dla mnie to policzek, potwarz, masakra jakaś. Nie wiem jak jutro mam pokazać się w LO gdy na tabletach i interentach moi ziomkowie i ziomalki zobaczą, że mam średnią 9.70. Panie Prezesie fotki.pl Jak żyć? xD
Tak za tak? Błagam.
Konto usunięte: Nie jestem tania ale do kupienia. XD Za odpowiednie profity przymknę oczy na znikające głosy xD
Konto usunięte: Wiem co czujesz. Ja sobie psychicznie nie poradzę ze średnią poniżej 10. dla mnie to policzek, potwarz, masakra jakaś. Nie wiem jak jutro mam pokazać się w LO gdy na tabletach i interentach moi ziomkowie i ziomalki zobaczą, że mam średnią 9.70. Panie Prezesie fotki.pl Jak żyć? xD
Dobrze kombinujesz. Czyżby pozew się szykował o zniszczenie dobrego wizerunku?
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
A po co Wam w ogóle te oceny do szczęścia potrzebne, że taki raban o nie wzniecacie? Czy to takie istotne dać komuś 3, 7 czy 10? Wasze życie będzie pełniejsze?
Jeśli ktoś się Wam spodobał, to sensowny komentarz będzie po stokroć sympatyczniejszy niż mechaniczne klikanie na '10'.
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain