Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 10 z 20
oni i tak tego nie czytają,mają w dupie co ludzie piszą,co oczekują albo co się nie podoba,robią z tego prywatny folwark,już dawno to im napisałem,chyba ich zabolało bo mnie zablokowali,normalne dno się robi
Fotka frajersko zaczyna pikować od kilku lat w dół. Nie rozumiem tego stanu rzeczy, albo ktoś specjalnie niszczy fotkę, albo ludzie zarządzający tym portalem to kompletni idioci, którzy myślą że zmiany które wprowadzają spowodują powiększenie dochodów. Obstawiam raczej to drugie.
Ale po co te magnesy na siłę jakieś podrywy? Tym bardziej co mi z tego jak wcisnę TAK jak ta osoba mieszka trylion km ode mnie :D
skoro zrobiliście takie radykalne zmiany to dodajcie jeszcze funkcję wyłączenia powiadomień na pw że ja i ktoś powiedzieliśmy sobie "tak" ;) to trochę spam jak dla mnie i w dodatku niepotrzebny, bo pw mam zablokowane i to mi przeszkadza.
Co oznacza specjalny algorytm? Jakiś magiczny pochodzi z Narni? Jakieś konkrety można? No chyba, że żarówka składa się ze specjalnego szkła ze specjalnego drutu itp.
To jest Wasz najbardziej poroniony pomysł z zabraniem możliwości głosowania, mieliście wiele złych, ale ten zostaje nr 1!!
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Dziękuje co nie zmienia faktu, że nadal brak możliwości oddania głosu nie jest dobre. Przykład dziewczyna mi się nie podoba (moze?). Ale miała fajne zdjęcie pomysłowe a nie samojebke do lustra lustrzanką wartą często więcej niż ona sama. To można było to docenić a inne zdjęcie było słabe moim zdaniem, to mogłem również mogłem to jakoś wyrazić i dając 7 (powiedźmy). A teraz albo się podoba albo nie nie ma nic pośrodku. I jeszcze brak komentarzy do profilu kolejna zmiana na gorsze.