Zielone Imperium | Fotka.com

Zielone Imperium

Drodzy Krasnoogrodnicy!

Kto z nas nie marzył o pięknej i przestronnej siedzibie dla własnej gildii?
Już od dziś gildie będą mogły urządzić sobie wygodne gniazdko.
Otóż znaleźliśmy dla Was idylliczną posiadłość położoną w prawdziwie malowniczym zakątku.
Tymczasem nowe miejsce sprawia wrażenie nieco zapuszczonego, ale dzięki wspólnym staraniom z pewnością uda nam się przywrócić jego dawną świetność.

A jak to zrobimy?
Oczywiście dzięki nowym questom dla gildii, które ponadto aktywują trzeci cud świata!
Jak możecie dotrzeć do nowej siedziby?
Udajcie się w podróż do Zielonej Doliny
Kliknijcie na szyld gildie
Obecnie trwają jeszcze prace renowacyjne, ale już wkrótce nowa siedziba gildii pokaże się w nowym blasku!

Dzięki nowym zadaniom gildii możecie odrestaurować nowy, barokowy pałac wraz z przylegającym ogrodem.
Do wykonania questów wymagane będą 4 przypadkowe produkty ze zdefiniowanej grupy produktów.
W ten sposób, aby zakończyć zadanie każda gildia będzie musiała spełnić inne wymogi.

Oprócz postępu w budowie pałacu, każdy członek gildii biorący udział w wykonaniu zadania będzie otrzymywał również punkty w wysokości 1/20 wartości dodanych do zadania produktów.

Uwaga:Punkty otrzymają wyłącznie członkowie gildii posiadających co najmniej 6 krasoogrodników.

Po zakończeniu zadania 45 aktywowany zostanie 3 cud świata - banda bukszpanowa. Poprzez budowę trzeciego cudu Wasz pałacowy ogród zostanie ogrodzony ozdobnym żywopłotem. Nowy cud świata znajdziecie w pałacu klikając na obraz wiszący na ścianie.

Życzymy Wam świetnej zabawy w grze!

Lubisz to?
konto usunięte
polecam gre zieloneimperium. spoko gra
18 czerwca 2022
konto usunięte
Zgadzam się
25 marca 2020
konto usunięte
super gra
20 lipca 2017
 Nie dajcie się spadającym temperaturom i rozkoszujcie sie złotą jesienią z nowym asortymentem w ogrodzie wypoczynkowym w Zielonym Imperium!
Nowe dekoracje jesienno-halloweenowe nadadzą Waszym ogrodom wyjątkowej atmosfery.

Lubisz to?
konto usunięte
Mecz Polska-Francja Na Żywo Live----> bit.ly/1AMftDq
14 września 2014
konto usunięte
wybrałaś super grę i masz w niej bardzo ładnied83ddc78
28 grudnia 2013
Drodzy Krasnoogrodnicy!
Spieszymy z jesiennymi nowinami! Od dziś 9 października, od godziny 11:00 możecie wyruszyć na wielkie poszukiwanie jabłek. Jakiś roztargniony krasnal rozrzucił jabłka po całym klepisku i teraz trzeba ich szukać w rozrzuconej słomie. Pospieszcie się, zanim dorwą je myszy i zaciągną do swoich norek!

Do 23 października do godziny 11:00 możecie wymienić znalezione jabłka na superowe bonusowe przedmioty przynoszące codzienne dodatkowe punkty.
Jak to przy każdym poszukiwaniu 5 pierwszych pól możecie odkryć za darmo, podczas gry każde kolejne kosztuje 1 monetkę.
Rozejrzyjcie się również po Zielonej Dolinie.
Codziennie odwiedza ją Krasnal z taczką wyładowaną jabłkami!

Ponadto logując się dziś do gry otrzymacie w prezencie kasztanowego ludka na Wasze półki z prezentami!

Pamiętajcie również, że przy zakupie monet od 20 PLN otrzymacie jeszcze tylko przez krótki czas Krasnala z kuflem!

Z jesiennymi pozdrowieniami
Lubisz to?
konto usunięte
d83ddc44ASEIBKO
22 lutego 2018
Witajcie!
Mam dla Was świetną wiadomość, Wasza ulubiona gra Zielone Imperium jest już dostępna na fotka.pl! Życzymy bogatych plonów i mnóstwo świętnej zabawy.
Zachęcam do aktywnego udziału w grupie :)

Pozdrawiamy

Lubisz to?
konto usunięte
Mecz Polska-Francja Na Żywo Live----> bit.ly/1AMftDq
14 września 2014
zajebiaszcza jest ta gra !!!!
14 września 2012
 W grupie pojawiła się nowa tapeta i lekko zmodyfikowaliśmy wygląd komentarzy.
Jak się Wam podoba?
Lubisz to?
02.10.2009

znaki

Co taka cisza?! :D dobra chwalta sie co juz macie ;>

Lubisz to?
konto usunięte
Gotówka: 57.657,82 kt Punktacja: 2.403.060Różany kawaler :D
25 października 2009
o Aga dziękuję :D ja na razie nie mam jak się zajmować tym wirtualnym :D
5 października 2009
konto usunięte
A ja juz mam druki ogrod, wiec gotowki mam malo ;]
5 października 2009
09.09.2009

magazyn.

hej;]

wiecie jak się powiększa magazyn ?

jak tak to piszcie , prosze.

Lubisz to?
to się robi spację i dopisuje, "połącz" :D
10 września 2009
konto usunięte
chciałem dać linka ale "Usuń lub skróć słowa w komentarzu zawierające więcej niż 25 znaków!" :ninja:
9 września 2009
konto usunięte
acha , dzieki
9 września 2009
08.09.2009

Pytan kurde ! :)

Czy orientujecie się w tym ;>

Mam sobie fontannę i ją posadziłam w ogródku, czy mogę ją z powrotem wywalić na półkę do magazynu czy tylko mogę ją przestawić w inne miejsce ? ;>

:-*

Lubisz to?
Fontanna W Zamek
30 stycznia 2018
konto usunięte
aległupied83ddc40
29 grudnia 2013
konto usunięte
nie widzialam :and:
8 września 2009
29.08.2009

brakujące questy

W blogu tym brakuje kilka questów.

Uzupełnienie:

30 quest
1100 słoneczników
1200 nagietków
1000 róż
NAGRODA: 1900,00KT

31. Quest
1000 malin
1200 jeżyn
830 marchewek
NAGRODA: 11500,00 kT

32. Quest
1100 mirabelek
NAGRODA: 18500,00 kT

33. Quest
3500 salat
6000 marchewek
1800 ziemniaków
NAGRODA: 1 x kamienie dekoracyjne

34. Quest
720 dyń
NAGRODA: 4000,00 kT

35. Quest
500 jezyn
1000 porzeczek
200 jagód
NAGRODA: 3000,00 kT i 1500 punktów

36. Quest
1000 nagietków
800 sloneczników
800 róż
1000 kalafiorów
NAGRODA: 3000,00 kT

37. Quest
1 x kącik wypoczynkowy
NAGRODA: 4000,00 punktów

Lubisz to?
Spoko:-)
2 marca 2019
konto usunięte
Dzieki ;)
29 sierpnia 2009

I) Jeżeli chcesz kupić jakieś produkty, a nie masz miejsca w regale.
II) Wysyłasz umowę na niepotrzebne Ci w danej chwili produkty do samego siebie, ustalając jakąś cenę np. 1kt/sztuka.
III) Po wpisaniu swojej nazwy ogrodu klikasz "wyślij".
IV) Masz już miejsca na kolejne rodzaje nasion.
V) Może okazać się, że produkty, które wcześniej wysłałeś są Ci potrzebne, w takiej sytuacji pakujesz warzywa. które nie są ci potrzebne w danej chwili do umowy - np. rzodkiewki i ogórki (patrz pkt. II i III) i ponownie wysyłasz je samemu sobie.
VI) Klikasz na ikonę umów (żółty folder), a następne na "anuluj umowę" przy wysłanych na samym początku artykułach.
VII) oczywiście przychodzą wiadomości o anulowaniu umowy - skasuj je.
VIII) dajesz wimpsom to co chcą marchewkę sałatę i resztę, wykonujesz questy, itp...
IX) teraz jak czegoś nie potrzebujesz to po prostu pakujesz w umowę.

Lubisz to?
konto usunięte
palme mozesz oddac do gildii,posadzic mozesz kokos,a wtedy urosnie Ci z niej palma(bardziej sie oplaca kupic kokos) a palme tylko oddajesz do gildii na budowe,tzw.cud swiata czy cos takiego...
29 sierpnia 2009
konto usunięte
ejj ;/ Kupiłam sobie taką drogą palme ;/ i nie moge jej posadzić .. o co kaman.?
29 sierpnia 2009
konto usunięte
czytajcie regulamin :D
28 sierpnia 2009
1 2