hermenegilda69
hermenegilda69
  10 października 2013 (pierwszy post)
Witam dziewczyny.
Czy stosowałyście kosmetyki firmy green pharmacy? Co polecacie? Co odradzacie?
kasey00
kasey00
  10 października 2013
Ja osobiście nie stosowałam ale u jednej z blogerek (najlepszekosmetyki.pinger.pl) z której zdaniem się liczę ostatnio przeczytałam niepochlebną opinię o olejku łopianowym
tym:

więc pewnie będę go omijać
Gejszalicious
Gejszalicious
  10 października 2013
a ja własnie polecam olejek z GF wersję z papryką (czerwona zakrętka) mimo iż nie stosowałam go często i regularnie (zazwyczaj raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie) to zauważyłam, że wyrosły mi po nim baby hair i ogólnie włosy mi się zagęściły co widać i czuć :) zmniejszenia wypadania zaś nie zauważyłam, ale też nie miałam takiego problemu gdy zaczęłam stosować ten produkt
kasey00
kasey00
  11 października 2013
Muszę rzucić okiem w google jakie są różnice w ich składach :)
Krejz272
wpis jest ukryty
Paulinessa
Paulinessa
  11 października 2013
Jak najbardziej polecam olejek ze skrzypem i czerwoną papryką, a także jedwab :zakochany:
Gejszalicious
Gejszalicious
  11 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak najbardziej polecam olejek ze skrzypem i czerwoną papryką, a także jedwab

gdy skończę obecnie posiadany jedwab, to tez wypróbuje tej z green farmacy :)

miał ktoś masła do ciała z tej firmy?
Paulinessa
Paulinessa
  11 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy skończę obecnie posiadany jedwab, to tez wypróbuje tej z green farmacy :)

jaki masz teraz?

Ja dotychczas używałam CHI, ale ten go bije, do tego ma piękny skład!
Gejszalicious
Gejszalicious
  12 października 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Gejszalicious: gdy skończę obecnie posiadany jedwab, to tez wypróbuje tej z green farmacy :)jaki masz teraz?Ja dotychczas używałam CHI, ale ten go bije, do tego ma piękny skład!

jeden mam jakis z joanny (nie pamiętam nawet dokładnie jak wyglada, bo rzadko go stosuje :) a drugi z semi di lino (nizej zdjecie jak wyglada)
http://images.monstermarketplace. com/beauty-supplies/alfaparf-semi-di-lino-color-protection-crystals-1-01-oz-558x550.jpg
Krejz272
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.