Witam, chciałem zapytać o poradę co zrobić i co myśleć otóż cały weekend widziałem się z swoją dziewczyną pierwszy dzień fajnie spoko w drugim dniu podobnie na pożegnanie zjedlismy pizze ale siedziała wielkości w tele tak coś pytałem ona mówi powtórz itp na pożegnanie jak wracałem do siebie to normalnie buziak, pozniej jak napisałem cos to praktycznie nie odpowiedziala tylko napisala krotka wiadomosc ze idzie poczytac napisalem okej, napisz jak skonczysz to wyświetliła nie napisala do rana mysle sobie mozliwe ze przysnela ale na drugi dzień napisałem jak zawsze ona odpowiedziała tak bez emocji i jak później napisałem to takimi krótkimi zdaniami odpowiedziała w późniejszym czasie rozumiem zajęta praca okej, lecz na powrocie zapytałem o co chodzi czy to koniec bo zauważyłem ze znikło wspólne foto to jak odpowie to jej się zapytam co i jak to zapytałem jej itp chciałem pogadać poważnie ale widzę że odczytała i nie odpowiada. Jak myślicie koniec związku czy dać jej czas bo aktualnie nie wiem co myśleć o tym wszystkim
lista tematów