lista tematów
beata legenda hyde strona 2 z 2
Jakie to wszystko teraz wymagające. Wszystko wysoko mierzy a potem z wysoka spada.
Konto usunięte: Ale to teraz wszystkie tak mają na początku wybrzydzają a jak już starość dopadnie to inaczej śpiewają
Podobno obczajała jakieś katolickie forum czy portal czy coś takiego. Może tam coś wymodli.
Podobnie kiedyś miałem, teraz bym już tak nie wybrzydzał. Jednak dojrzały wiek swoje prawa ma.
Może będzie 8 edycja Rolnik szuka żony, trzeba ją namówić na program.
Przynajmniej może być ciekawe jak się załapie.
O świętoszkowatość bym Jej nawet nie podejrzewał XD
Dokładnie no ale widać że każdy musi przez to przejść...
Myślisz że tego nie robiłem nadała by się XD
Ja tam nie wiem, znasz ją lepiej ode mnie.
Nie każdy. Czasem jedno od drugiego tak nie wymaga i nie wybrzydza.
Niektórym wystarcza dobre serce i charakter a nie zasobny portfel albo cycki do kolan. Zależy jaki to przypadek. xd
Pomysł miałeś dobry, podobny do mego. Tylko się ulotniła i nie wprowadzi tego w życie.
Coś mi nos mówi, że byłoby co oglądać.
Nie znam jej aż tak bez przesady.
To są wyjątki na wymarciu xD
Ona nieśmiała jest więc to dla niej był by milowy krok a i rolnik musiał by być na poziomie XD
Jest BEATA jest i Rolnik XD
https://www.youtube.com/watch?v=KWDEG6xZ4vs
Napisałem, że znasz ją lepiej ode mnie, nie że dobrze znasz. Czytaj Ty ze zrozumieniem. xd
Nie martw się, może wróci jak koronawirus będzie trzymał.
Telewizor, media wszelakie i konsumpcjonizm ludzi rozpuścił. Gdzie nie spojrzysz, na jaki kanał, to zdrady i rozwody. Gawiedź patrzy i nie chce być gorsza. Tak samo jak z tymi wymaganiami. Księcia się chce z brudem za paznokciami.
Konto usunięte: Ona nieśmiała jest więc to dla niej był by milowy krok a i rolnik musiał by być na poziomie XD
Koronawirus teraz jest jak wojna. W czasie wojen ludzi trochę trzymało za mózg a teraz nic ludźmi nie wstrząsa. xd
Ciekawe czy są jakieś strony dla mormonów, zawsze może tam poszukać.
Ona niby jest ogólnie fajna. Jednak wydaje się, że to zwykła dziennikarska ściera.
Takie kiedyś sprawiała wrażenie jak widziałem ją w telewizji
Mogę się zawsze mylić. Nie jest ich wielu ale są. Znam nawet jedną rodzinę tu u siebie na Podlasiu....
Sam się za to bierz, ja do tego ręki nie przyłożę. Jeszcze chłopa przeze mnie wymęczy. xd
Tam to prawosławnych bardziej bym się spodziewał ale to ciekawe z tymi mormonami :) Tylko czy u nas legalne oni chyba kilka żon mogą mieć jak Muzułmanie.
Konto usunięte: Sam się za to bierz, ja do tego ręki nie przyłożę. Jeszcze chłopa przeze mnie wymęczy. xd
Może i masz rację lepiej źle innym nie życzyć XD
Konto usunięte: Tam to prawosławnych bardziej bym się spodziewał ale to ciekawe z tymi mormonami :) Tylko czy u nas legalne oni chyba kilka żon mogą mieć jak Muzułmanie.
Nie wiem jak to traktowane jest w Polsce, bo w U.S.A. mają swoje enklawy i swoje prawa tam. Dziwne, że nie mogą pić, palić, nie piją kawy i herbaty a chcą umierać z powodu przedawkowania bab w swoim domu...
Są też i prawosławni i muzułmanie. Z jedną dziewczyną ze Świadków Jehowy chodziłem do szkoły, co to była za rakieta. XD
A prawosławną ciotkę mam, jednak po tym jak wyszła za mego wujka przyjęła jego religię...
Pewnie. Do takiej Beatki to w drugim pakiecie trzeba dać gościowi cyjanek potasu.
Patrzyłem na polskiej mormońskiej stronie. Wchodzę w materiały - dziewczyny ale tych materiałów brak. Ciekawe o jakie materiały tam chodzi....
No zawsze mnie to dziwiło że u tych Jechowych same takie laski Jak dla mnie to sekta i tyle :/
Konto usunięte: A prawosławną ciotkę mam, jednak po tym jak wyszła za mego wujka przyjęła jego religię...
Ci to nasz odłam religii więc git XD
Nie no aż tak źle chyba by nie było chyba
Może lepiej nie wnikać XD
Konto usunięte: No zawsze mnie to dziwiło że u tych Jechowych same takie laski Jak dla mnie to sekta i tyle :/
Ona jako jedyna do 17 roku nie mogła na nic uczęszczać. Żadnej wycieczki, dyskoteki i takich tam. Jest to z pewnością sekta. Cały czas drukują te swoje gazetki tylko koniec świata wyrokują co roku inny, bo im się nie sprawdza.
Dlatego ona za bardzo nie protestowała i przeszła na drugą stronę mocy. Musiała też uznać, że dzieci też przejdą i tak się stało.
Tak na wszelki wypadek. To taki sposób na bezbolesność przed katem. Jak wtedy, gdy demaskują naszego szpiega.
Wpierw edukujesz, że można stworzyć harem a teraz nawołujesz do przestania bujania w obłokach.