Dzień jak codzień ,choć w tym roku jest niedziela ,można zrzucić fartuszki i kapciuszki ,wskoczyć w strój pięknej dziewuszki i miejcie dziś na uwadze tylko własne zachcianki, dlatego wszystkim ciężko pracującym Paniom ,czy to zawodowo czy na eteacie "domowym",wszystkiego naj,naj,naj....
lista tematów
Dzień kobiet strona 1 z 6
I słusznie, przynajmniej źle nie życzysz. A to już dobre życzenia. W imieniu płci piękniejszej dziękuję i za to.
To u mnie full serwis, bo i do tej i do tej "kategorii" się zaliczam. Więc jakby życzenia mi się dostały podwójne, za co ogromnie Ci wdzięczna jestem.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Aganiok22: I słusznie, przynajmniej źle nie życzysz. A to już dobre życzenia. W imieniu płci piękniejszej dziękuję i za to.
Nie mam tak wielkiej mocy sprawczej, by jak najgorsze życzenia stały się sprawcą Armagedonu, to co ja się wysilać będę. Jakiej piękniejszej? W czasie swojej młodości koledzy do mnie laleczko wołali. A metroseksualny nie jestem...
A skąd, miałam być aktorką scen polskich. A obecnie potrafię grać, a i owszem, ale podobno najlepiej wychodzi mi granie na nerwach. W tej kategorii wg eksa, powinnam dostać Oskara A poważnie, to nie narzekam, żoną byłam, matką jestem a wyobraźnię mam tak dużą, że nigdy się nie nudzę
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.