Fotka jest portalem społecznościowym pomaga integrować się wzajemnie .
Każdy niech napiszę swoje zdanie na temat Fotki strona 4 z 4
Jak Ty mnie dobrze znasz, chyba często wspominasz skoro pamiętasz każdy szczegół.
Oj Krzysztof, zaczynasz bredzić! :D
Nie płacz, nie zatrzymam się tu na długo. Będziesz mógł dalej zgrywać zimnego drania i chama. Ale obydwoje wiemy, że jest inaczej, słodziuteńki!
Aż oplułam telefon! Nadal uwielbiam to chore poczucie humoru.
Chyba za bardzo się przyzwyczaiłeś do takich zapachów.
Mam nowiutką, nieprzepitą pamięć w przeciwieństwie do Ciebie!
Przeprowadzałem eksperyment na żywym ajszczurze!
Ja nie muszę nic zgrywać bo taki jestem. I nic nie wiemy, bo ze sobą, to wódki nie piliśmy i pić nie będziemy.
Jak na ten telefon plujesz, to on ten jad tak normalnie przetrzymuje?
Never!
A tymczasem na Łysicy wiedźmy drapią się po piczy bo se włosy o goliły zaraz będą też tańczyły. Na golasa przy ognisku kręcą dupą w cztery strony. Tańiec ten popitolony wszak demony przywołuje Belial uja już gotuje do bzykania nastawiony czyści widły jak szalony i Belzebub to zobaczył jęzor wypioł ,Się rozkraczył i do pęta nawołuje wszystkie wiedźmy w dupę walia a jęzorem psiochy chlapje Belial się za głowę łapie a Belzebub dalej chlapie
Kiedys byla fajniejsza fotka.com.Dzis zrejestrowalam sie wgralam swoje zdjecie.Zostalam zablokowana.Bez powodu.
Z dala szumy wolności ,Słychać szepty zapomnienia z mrocznej chmury deszcz nie spada by dotknąć choć na chwilé ziemi łzami tęsknoty. Nikt tych kropli nie ociera nikt się nie wzbrania i tak płynie deszcz strugami pięści zmysły ziemi dotykiem nieba
Grażyna co ty ćpiesz