Trochę to dziwne że dostaje same X jestem aż tak brzydki? Czy po prostu uznajecie się za królowe a X dajecie każdemu, bo tak trzeba... Trochę to nie sprawiedliwe co nie?
Dziewczyny co jest z wami... strona 2 z 2
Niech to pani pójdzie na pożywkę energetyczną , niemniej jednak kto nie popełnił błędu poprzez literówkę szczególnie pisząc ze smartfonu niechaj pierwszy rzuci kamień , a kto czyha na haka przeciwko komuś , niech strzeże się aby jemu samemu go nie podłożono .Mimo wszystko dziękuję za tę zaczepkę , ponieważ bardziej niż ukazanie mojego błędu ukazuje ona motyw złośliwości istot niewieścich podobnie jak w przypadku X , ale to natura wynikająca z hipergamii nawet Bogu wykazałybyście niemoc , a facetom wmówiłybyście słabszy kod genetyczny .
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Zwróć uwagę mordeczko, kto reaguje na zdjęcia pozytywnie. Dla mnie nie jest zaszczytem jak mi dziewczyna reaguje serduszkiem a jej zdjęcia wszystkie z wyeksponowanym tyłkiem i biustem. Każdy chłop wiem, że by się zachwycał. Stąd właśnie bierze się traktowanie kobiet tak jak szmaty, traktowanie jak kobiety szmat
Same klikały na "NIE".. Napisałem (PW) do dziewczyny zapytałem: "Za co kliknęłaś na "NIE" " .
Nie mogę tutaj wrzucić zrzut ekranu, bo pisze że regulamin "2. Nie zamieszczaj na forum zdjęć innych Użytkowników (szczególnie, o charakterze ośmieszającym / obrażającym osobę na nich), linków do profili innych Użytkowników serwisu oraz zrzutów ekranu z prywatnych rozmów (PW), w tym z FT / MG / FP / PF." Czyli Moderator/FT zabrania wrzucić zrzut ekranu na forum.
Kopiuję tu moje prywatne wiadomości:
---
Ja: Za co kliknęłaś na "NIE " .
Ona: za wyglad
Ona: spojrz na siebiw
Ona: nie te progi
Ona: milego dnia pa wieczoru znaczy się
Mam Cię na swojej czarnej liście i nie chcę z Tobą pisać.
---
---
Ja: Za co kliknęłaś "NIE"
Ona: bo nie jestem zainteresowana
Ja: Dlaczego
Ona: bo mam jakies swoje preferencje,rzeczy ktore lubie i wedlug tego sie kieruje w zyciu
---
---
Ja: Za co kliknęłaś na NIE
Ona: O co Ci chodzi
Ona: to tylko gra
Ona: te zasrane serduszka
Ona: prawie wcale ich nie wciskam
Mam Cię na swojej czarnej liście i nie chcę z Tobą pisać.
---
---
Ja: Za co kliknęłaś na "NIE"
Ona: No ty
Ja: Co ja
Ona: Jesteś brzydki i zakompleksiony nara
---
---
Ja: Po co kliknęłaś NIE
Ona: odrzuciłam za odleglosc😔
Ona: Przepraszam
---
---
Ja: Za co kliknęłaś na NIE
Ona: Bo nie jesteś w moim typie
---
Fotka by mogła dać w możliwościach wyłączenie tych serduszek czy iksów, osobiście są mi zbyteczne, tym bardziej że 99% patrzy tylko na wygląd.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Większość ocenia po wyglądzie i według swojego typu, nie warto przejmować się ludźmi i ich ocenami bo trzeba znać swoją wartość. Naprawdę zależy tobie na ocenach kobiet które potrafią jedynie dostrzec siebie i oceniają powierzchownie?
e tam te ocenianie to dziecinada i tak to nic nie wnosi do prawdziwego życia dla mnie ta ocena raz rosnie, a raz maleje czasem dostane + a czasem minus i tak mam to w dupie bo ja tutaj niczego nie szukam