Czy każdy mężczyzna myśli, że kobiety lecą tylko na ich wygląd i kasę?? 😐
Mężczyźni strona 4 z 6
trochę się z Tobą zgodzę ale nie do końca chodzi o zycie na co dzień bez nocnych wyścigów i baletów do rana bo trzeba chodzić do pracy
Bulinka92
/Bulinka92: Czy każdy mężczyzna myśli, że kobiety lecą tylko na ich wygląd i kasę?? 😐 tak tak tak
Ale wy wymyślacie... Pieniądze szczęścia nie dają.. Kłamią. Panowie nie wierzcie kobiety. Panowie nie ma się co oszukiwać. w 90% na kasę
na kase leca te co chca blyszczec i chodzic w ciuchach orginalnych a te co chca byc kochane nie licza ile maja w portfelu :)
One najbardziej kochane mężczyzn dla pieniędzy (grube portfele) . A wiecie, że dlaczego nie lecą ZAJĘTE
Nie wiem jak to jest z kobietami, nie mam dużych doświadczeń. Ale z facetami to jest coraz gorzej. Pamiętam jeszcze czasy podstawówki jak chłopcy podbijali do mnie oferując swoje zadanie domowe w zamian za buziaka, a teraz? Wszyscy lecą tylko na mój samochód Tesla Model S. Czasami sie zastanawiam jeszcze czy istnieją jacyś faceci których interesuje to co kobieta ma w środku a nie tylko to jakim samochodem jeździ.
Widzisz, nie chciałabym, żebyś mnie źle zrozumiała. Ale jest takie coś jak "nadzieja". Fantastyczny facet, budowa Adonisa, samochód marzenie i ta głupia właśnie nadzieja, że jak otworzy usta to powie coś sensownego. A tu jedyne co można usłyszeć to ile koni ma to cacko którym podjechał. Popyt rodzi podaż. Oczywiście cudownie że masz piękny samochód, pewnie niektórym facetom to imponuje. Ale zapewniam Cię, że ten właściwy oprócz tego że zauważy to "cacko" skupi się na tym co masz do powiedzenia. Bo nie da się żyć z autem. A co do "środka", to właśnie też ten sam patent, Oni zauważą środek, po tym jak składamy zdania i czy tylko forma czy góruje treść. Głowa do góry. Pozdrawiam.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.