Czy każdy mężczyzna myśli, że kobiety lecą tylko na ich wygląd i kasę?? 😐
Mężczyźni strona 2 z 6
Każdy mężczyzna (jak i kobieta ) myśli, że pewna część kobiet leci na wygląd i kasę.
Ja osobiście nie mam koleżanek, które by się zaliczały do tej grupy. Może dlatego, że po prostu dobieram sobie lepsze towarzystwo. ;-)
Polecam ten styl życia.
Widzę oczko przy loginie i w głowę zachodzę dlaczego ten seksistowski wpis łamiący regulamin nie został skasowany, a Bulinka92 zablokowana na forum?
Skoro kobiety nie leca na wyglad I na kase- I nie twierdze, ze tak jest- to na co? Proste pytanie, ciekaw jestem Drogie Panie.
Przede wszystkim to chodzi o pieniążki :)
Każdy anioł jest częściowo prostytutką .
Z mocy prawa rozdzielność majątkowa przeciwko hipergamii kobiet .
Skąd w Was panowie takie bezsensowne opinie i generalizowanie że kobiety są materialistkami i jedyne co widzą to wymuskanego gogusia. Pewnie że są i takie panie, dla których mieć znaczy więcej niż być. Ale jest też na szczęście ogromna większość normalnych babeczek które chcą normalnego faceta. Z którym pójdą na spacer a nie przejadą się ogromną furą, z którym pójdą do kina a nie zasiądą przed kinem domowym, albo ugotują razem obiad zamiast iść do restauracji. Nie ma co się oszukiwać, pieniądze są ważne, ułatwiają życie, ale nie mogą przesłaniać tego o co chodzi w życiu. Co z tego że pan wygląda jak z okładki Men's Health, kiedy jedyne co potrafi powiedzieć to że właśnie nabył kolejny zegarek albo zainwestował w odżywkę do włosów. A reasumując, to ani my nie jesteśmy idealne, ani Wy całkiem wspaniali. I to jest właśnie fajne, że możemy się ścierać i docierać. Współczuję panom którzy myślą, że kobietom chodzi tylko o pieniądze, bo z takim nastawieniem to raczej za daleko nie zajdziecie.....
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.