Pani tłumaczy: https://youtu.be/4ioLR-2DoGw?t=58
Pan tłumaczy: https://youtu.be/mIOY2ezMy9A?t=50
Potężne ciosy w serduszka każdego spermiarza i białorycerza o feministkach nie wspominając
lista tematów
Czy facet nie powinien nigdy uderzyć kobiety? strona 8 z 10
W 1939r był już taki oszołom, który głosił podobne herezje, ale w odniesieniu do narodów. Nie wiem jak można coś takiego napisać. Bo co Hiszpanki są tylko kobietami? Jeśli masz w ten sposób obrażać kobiety, to się nie wypowiadaj. Ciekawe dlaczego moderatorzy na takie wpisy nie reagują, a za przytaczanie cytatów banują.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Konto usunięte: Aganiok22: Jeśli masz w ten sposób obrażać kobiety, to się nie wypowiadaj. Ciekawe dlaczego moderatorzy na takie wpisy nie reagują, a za przytaczanie cytatów banują.Podaj przykład, gdzie moderator dał Ci bana za cytowanie czyjejś wypowiedzi, zapraszam na PW.
Nie czyjejś a cytowałam wypowiedz polityka, w temacie o opalaniu, bo dyskusja zeszła na takie tory że o słońcu nawet mowy być nie mogło. I to właśnie podsumowałam.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Aganiok22: Nie czyjejś a cytowałam wypowiedz polityka, w temacie o opalaniu, bo dyskusja zeszła na takie tory że o słońcu nawet mowy być nie mogło. I to właśnie podsumowałam.
Przemoc to zło. Ciekawe czy osoby które tutaj wykazują chęć bicia kobiet.. Czy byłyby takie zdecydowane by uderzyć (lub bić częściej niż raz) swoją matkę czy babkę.
Ps. Gratuluję HOT tematu :D
Ps2. Pamiętasz o siostrze ?
Przemoc to narzędzie i w zależności jak go używasz może służyć do czynienia dobra albo zła, tak jak za pomocą młotka możesz zbudować płot albo rozbić komuś głowę. Np. kiedy Policja używa przemocy wobec przestępców to jest ok.
Konto usunięte: Ciekawe czy osoby które tutaj wykazują chęć bicia kobiet.. Czy byłyby takie zdecydowane by uderzyć (lub bić częściej niż raz) swoją matkę czy babkę.
Co innego matka / babka, a co innego pijana Karyna pod klubem - kwestia kontekstu :)
Dziękuję i pamiętam :)
Konto usunięte: Przemoc to narzędzie i w zależności jak go używasz może służyć do czynienia dobra albo zła, tak jak za pomocą młotka możesz zbudować płot albo rozbić komuś głowę. Np. kiedy Policja używa przemocy wobec przestępców to jest ok.
Konto usunięte: Co innego matka / babka, a co innego pijana Karyna pod klubem - kwestia kontekstu :)
Prawda. :)
Damian241: oam: Ciekawe czy osoby które tutaj wykazują chęć bicia kobiet.. Czy byłyby takie zdecydowane by uderzyć (lub bić częściej niż raz) swoją matkę czy babkę.
Przysłowia ludowe- mądrością narodu> Nie szanujesz własnej matki, nie będziesz szanował żadnej kobiety<
Współczuję matki... A może matce syna??