Konto usunięte: 'nie chce mi sie w koło kłapac jęzorem'' dlaczego bym wypłaciła liścia i czy to komus odpowiada czy nie, czy to kulturalne, czy to zaboli l czy to dałoby satyfsakcje na chwile czy na dwie
mnie również nie chce się wkoło kłapać dziobem dlaczego stosowanie przemocy poza tzw. obroną konieczną jest uznawane za przestępstwo i jest usankcjonowane prawnie, bez względu na to czy to komuś odpowiada czy nie, czy to kulturalne czy nie, czy to zaboli i czy daje prawo do satysfakcji czy nie,
myślę, że wyjaśniłam to na tyle przejrzyście, że powinno być to zrozumiałe nawet dla wtórnego analfabety, pozwól, że podsumuję to twoimi słowami "mów do dupy to cię osra".
Konto usunięte: zwyczajnie nalezy się jak liść kobiecie, jak naprawde zasłuży tak samo jak mężczyźnie
zwyczajnie, poza tzw. obroną konieczną nie masz prawa naruszać fizycznie niczyjej nietykalności, nawet jeżeli w twojej ocenie ktoś na to naprawdę sobie zasłużył,
możesz pyszczyć, ale dyplomatycznie bo oskarży cię o tzw. naruszenie dóbr osobistych, ale łapy musisz trzymać przy sobie
uwierz mi, że werbalnie można nieźle podnieść ciśnienie, nie każdy odbiorca takiego komunikatu jest w stanie spokojnie przyjąć do wiadomości jego przekaz, jeżeli on poleci z łapami to już inna bajka, ty masz prawo do obrony, nie jesteś inicjatorką użycia siły,
na dzisiaj koniec korków, oczywiście nmzc.