Moderatorzy są złośliwi.Ok wasz cyrk wasze małpy, moich pieniędzy tu już nie zobaczycie i radzę wszystkim poznawać się na Real
lista tematów
Złośliwości moderow strona 3 z 3
Konto usunięte: Oam- a masz pewnosć, ze pisałam/ piszemy akurat o Tobie....??? Walnij w stół a nożyce...czy jakoś tak 😂
Ty generalnie jestes dobra, milusia jak ktos sie w czymś z Toba zgadza, a zmieniasz sie o 360stopni gdy ktos Ci zwróci o cos uwage.
A teraz żegnam Twą persone, ozieble. I więcej mnie nie przepraszaj.
Konto usunięte: Owszem, była takowa sytuacja. Nie musisz być zalogowany by dostac bana za aktywność na cudzym profilu, ktora lamie regulamin. Napisz do ktoregos FP, poda Ci dokładny powód jesli nie kojarzysz sytuacji z komentarzem. Możliwe ze byl to stary komentarz ktory ktos zobaczył i zgłosił.
Jeszcze nigdy nikt mi nie wytłumaczył dokładnie za co ban, a dostałem ich już kilka... powtarzam, nie komentowałem już od dłuzszego czasu zadnych zdjęc, a przynajmniej nic nie przychodzi mi do głowy. Nie wspominam o PW, bo podobno nie macie do nich dostępu i z prawnego punktu widzenia nie macie takiego prawa aby czytac cudzą korespondencję (teoretycznie, a co robicie czort jeden wie), więc zostają tylko komentarze. Zastanawiam się na ile ma to wspolnego z moją rozmową z Pauliną z FT i moim wnioskiem...
BartekI987: Jeszcze nigdy nikt mi nie wytłumaczył dokładnie za co ban, a dostałem ich już kilka... powtarzam, nie komentowałem już od dłuzszego czasu zadnych zdjęc, a przynajmniej nic nie przychodzi mi do głowy. Nie wspominam o PW, bo podobno nie macie do nich dostępu i z prawnego punktu widzenia nie macie takiego prawa aby czytac cudzą korespondencję (teoretycznie, a co robicie czort jeden wie), więc zostają tylko komentarze. Zastanawiam się na ile ma to wspolnego z moją rozmową z Pauliną z FT i moim wnioskiem...
No i odezwała sie , a jakze. Pocisnęła komu trzeba, a odzew ukryła, bo przecież mod zawsze musi byc górą.
BartekI987: Jak wyżej. Gdy pisałem o niestosownym zachowaniu moderatorki wiedziałem, ze się odezwie...
Konto usunięte: No i odezwała sie , a jakze. Pocisnęła komu trzeba, a odzew ukryła, bo przecież mod zawsze musi byc górą.