czy zdarzylo sie wam rozpoznac na ulicy (moze byc tramwaj, autobus, plaza, cokolwiek) kogos, kogo widzieliscie na fotce?
jesli tak, to jak zareagowaliscie?
lista tematów
Rozpoznawalnosc fotkowiczow na ulicy? strona 2 z 6
Konto usunięte: Chyba w 2007 login zawsze mam ten sam nie licząc kilku lewych kont które miałem ale to dawno temu a tak to zawsze ten sam login.
Owad: Na dyskotece dużo razy. Jak zareagowałem, podszedłem do niej/nich przywitałem się i za pytałem czy nie masz czasem Fotki.com bo cie tam widziałem, a ona/one ze tak to dalej rozmowa drinki i zabawa :)leon28
czyli nowy sposob podrywu, na fotke ;-)
leon28: czy zdarzylo sie wam rozpoznac na ulicy (moze byc tramwaj, autobus, plaza, cokolwiek) kogos, kogo widzieliscie na fotce?
Nie miałam okazji :)
Chyba, ze spotkanie się na kawę/piwo sięliczy? Wtedy tak :)
Miałam natomiast sytuacje, gdzie będąc na mieście dostałam PW od jakiegos chlopaka, ktory pytał, czy chwile temu nie mijal mnie na takiej czy takiej ulicy Bylam w lekkim szoku
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
A mi się zdarzyło rozpoznac dziewczynę z fotki. Okazało się, ze przez pewien czas jezdzilismy do pracy tym samym autobusem. Za kazdym razem gdy widziałem ją w autobusie to twarz wydawała mi się jakas znajoma. W zatłoczonym autobusie nie miałem odwagi zapytac obcej dziewczyny o fotkę ale zrobiłem to na fotce gdy po raz n-ty trafiłem na jej profil. Ogolnie to całkiem przypadkowo na kogos z fotki (bez umawiania się) trafiłem w sumie ze 3-4 razy. Oczywiscie były to profile z mojego miasta.
Oj userzy z fotki mają bardzo często "ciekawą" przeszłość, a nawet teraźniejszość... Kiedy dziewczyna ma konto na fotce to szansa, że jest samotną mamą która młodość spędziła w objęciach lokalnego chuligana lub ma na osiedlu ksywkę "lodzia" bardzo szybko rośnie do 90% Ja bym zalecał ostrożność w relacjach z dziewczynami mającymi konto na tym portalu, które miałyby wyjść poza obszar czatu / forum / PW
Konto usunięte: Ja bym zalecał ostrożność w relacjach z dziewczynami mającymi konto na tym portalu, które miałyby wyjść poza obszar czatu / forum / PW
myslisz, ze bycie tutaj stygmatyzuje?
BartekI987: W zatłoczonym autobusie nie miałem odwagi zapytac obcej dziewczyny o fotkę ale zrobiłem to na fotce gdy po raz n-ty trafiłem na jej profil.
to tez jakis sposob na nowe znajomosci. widac, ze cos w sobie miala, skoro ja zapamietales.
Akurat przynaleznosc do MENSY to tez nie jest jakis powod do dumy. Oni płacą co rok składkę za to..., ze są ineligentni. Paradoksalnie wychodzi na to, ze az tacy inteligentni to oni nie są ☺ a juz na pewno nie tak jak ten, co to wszystko wykminił i zgarnia kasę od zakompleksionych "yntelygentów" ktorzy płacą za to zeby poczuc się lepszymi od innych.