Same modelki na tej fotce brak słów...
lista tematów
Modelki strona 3 z 5
Prawie Same ? Czasem są wyjątki ?
Ja nie wiem gdzie ty szukasz tych wartościowych kobiet ? W burdelu ? Szpitalu dla obłąkanych ? W chlewie z świnkami ?
Wiesz wszystko zależy w jakim towarzystwie się obracasz bo ja osobiście znam wiele wartościowych kobiet, oczytanych, mądrych z cudownym charakterem, podejściem do życia i to wcale nie jest nic trudnego w znalezieniu pozytywnej Pani więc grubsza chyba bardzo przesadzasz w swojej opinii.
Ja nie wiem gdzie ty szukasz tych wartościowych kobiet ? W burdelu ? Szpitalu dla obłąkanych ? W chlewie z świnkami ?
Wiesz wszystko zależy w jakim towarzystwie się obracasz bo ja osobiście znam wiele wartościowych kobiet, oczytanych, mądrych z cudownym charakterem, podejściem do życia i to wcale nie jest nic trudnego w znalezieniu pozytywnej Pani więc grubsza chyba bardzo przesadzasz w swojej opinii.
F0X: Ja nie wiem gdzie ty szukasz tych wartościowych kobiet ? W burdelu ? Szpitalu dla obłąkanych ? W chlewie z świnkami ?
Po burdelach nie chodzę, w szpitalach mnie nie chcą a chlew ze świnkami by się przydał ale rolnik ze mnie żaden. Pytanie było o panie na fotce to nie wiem, co ma do tego realne życie. Nierozgarnięty i mało bystry mod to chyba plaga.
A Panie na fotce to nie są realne ??? Ciekawe teorie wysuwasz, moja własna żona jest poznana w internecie na badoo (mimo że to nie fotka to nadal net) i jest najbardziej realną kobietą w moim REALNYM ŻYCIU.
Hmmmm próbujesz mnie obrazić ?
Większość, to takie raczej "gwiazdki" czy tam modelki. Jakbyś czytał to co odpisałem do ciebie, to byś głupich pytań nie zadawał. Człowiek pyta się o użytkowniczki portalu a tymczasem przenieśliśmy się w inne strony...
F0X: Ciekawe teorie wysuwasz, moja własna żona jest poznana w internecie na badoo (mimo że to nie fotka to nadal net) i jest najbardziej realną kobietą w moim REALNYM ŻYCIU.
Wskazywałem, że bywają takie kobiety. Panie białorycerzu, jak jesteś po 2 browarach i uderzyły cię one w główkę to idź pan w...spać. Nie idź drogą Sancho Pansy co za Don Kichotem w zgliszcza wiatraki posyłał. :(
Stwierdzam fakty po tym, że nie czytasz ze zrozumieniem. Poniekąd fakty obrażają ludzi, to w sumie i tak może przecież być...