Same modelki na tej fotce brak słów...
Modelki strona 2 z 5
A kto tu mówi o narcyzmie? Czy robienie sobie zdjęcia to jest narcyzm? Znam inną charakterystykę tego słowa.
W moich też zamierzchłych czasach byli znajomi i o dziwo są nadal, ale na wycieczki szkolne już niestety nie jeżdżę i nie mam tej wątpliwej przyjemności robienia sobie zdjęć w kiblu. A upamiętniam swoją twarz, żeby kiedyś wnukom pokazać jak babcia wyglądała w wieku.....a nieważne
Ja tego nie sugerują, ja to potwierdzam, bo niestety miałam okazję takowych tu poznać. Mam tylko nadzieję, że to mniejszość.
Żyje się tylko raz, ale jeśli zrobisz to dobrze ten raz wystarczy.
Nie ogarniam myslenia niektorych osób totalnie .Po co mam kogos prosic o zrobienie mi zdjecia, skoro po to mam aparat z przodu, zeby moc zrobic selfie. Co do zdjeć, to koledze wyzej chyba nikt nigdy nie dogodzi. Nie ma kobieta fotki w profilu- zle, ma z wywalonymi cycami i zadem-zle , ma ZWYKLE selfie, to tez zle , bo sama sobie zrobiła. Boże widzisz i nie grzmisz.
Jaki jest więc sens robienia sobie zdjęcia siedząc w domu w przerwie między odcinkami serialu? Ja tu widzę 2 opcje albo uwielbienie samego siebie (narcyzm), albo próba podbicia samooceny od anonimowych spermiarzy z internetu. Optymistycznie zakładam opcję nr. 1.
To Twoje hobby, życie osobiste czy spędzanie wakacji zatrzymało się na etapie szkolnych wycieczek? Współczuję.
Wnuków na pewno bardzo będzie interesowała historia tego zdjęcia: o a tu babcia zamawiała pizze i strzeliła sobie fotkę siedząc na kanapie, o a tu babcia zmieniała akurat kanał w telewizji i też zrobiła sobie zdjęcie... Wnuki będą zachwycone!
Muszę Cię rozczarować, niestety taka jest większość. Tutaj akurat nie chodzi o płeć, po prostu internet skupia jak w soczewce wszystkie patologie społeczne które tutaj są namacalne z bliska. Wystarczy wejść na kamerki i popatrzeć na te twarze nieskalane myślą - to chyba wyczerpuje temat.
Zasadniczo ten aparat z przodu był wymyślony do opcji wideokonferencji dlatego ma przeważnie znacznie niższą jakość, żeby ułatwić przesył danych on line na żywo... Taka nowinka z cywilizowanych krajów typu Japonia, no ale w Polsce jak widać nie każdy nadąża za postępem i radzi sobie na swój sposób z nowinkami
Mam podać nazwy profili, gdzie nie ma zdjęć z wywalonymi cycami i zadem, selfiaczków z dzióbkiem itp.? To nie jest aż takie bardzo wymagające, wystarczy nie robić z siebie szmaciurki ani debilki no i mieć jakiś znajomych - dla niektórych hard lvl, no ale cóż nie tak łatwo o normalność w internecie XXI wieku
Więc "drogi kolego" mozesz smialo zacząc od mojego profilu, gdzie mam TYLKO NORMALNE fotki. Bez cycków, dziubkóe i akrobacji zeby ucjwycić zarazem dupe i cycki. A dlaczego je mam? Bo to jednak FOTKA, wiec wypadaloby nie byc anonimowym. Ja tez lubie widziec, kto pisze.
To, ze jestem tutaj niekoniecznie musi oznaczac, ze w realnym swiecie nie mam znajomych.
Po 1 masz syna w wieku przeciętnego usera fotki więc JUŻ ci nie wypada wrzucać takich fotek, a po 2 czas robi swoje no i Twoim koronnym atrybutem nie może być uroda, bo przeciętna 19 latka zgarnia na wejściu 10x większą atencję spermiarzy od Ciebie - przykro mi takie są fakty.
Nie musi ale może także... jest to po prostu informacja.
Nie wypada? Haha - niejedna 40+ ma tu fotki w samej bieliznie. Nie mam takich fotek mie dlatego ze "nie wypada" ale dlatego, ze cenię moją intymnosc, a dwa: nie potrzebuję sie dowartosciowywac w ten sposób. Co do wieku- latka lecą kazdemu , nie mam z tym problemu. I powiem Ci jeszcze, ze wieeeleee kobiet ponizej 30ki wyglada gorzej odemnie- taka prawda. Wiec nie próbuj mnie wpedzic w kompleksy bo Ci sie to nie uda 😀
A jaki to jest ten wiek przeciętnego usera fotki ? Oczywiście proszę o informacje z danymi statystycznymi popartymi wiarygodnymi źródłami, jak tego nie masz to proszę nie wypowiadaj się bo opowiadasz wyssane z palca bzdury.
Czyli @Przeczytajmojopis ma ma płakać bo 19 latki zabierają jej spermiarzy zostawiając dla niej większe szanse na poznanie wartościowych ludzi ? Nooooo faaaaaktycznie powód do łez. Poza tym @Przeczytajmojopis jest bardzo ładną kobietą i niczego jej nie brakuje.
Co do mojej samotności. "Winterku" to moj nick odsyła do opisu, gdzie widnieje jasne info, że mam męza 😊.
Co do atrakcyjnosci kobiet - są gusta i guściki. Nie każdy patrzy pod katem płodności. Jak juz pisałam: atrakcyjność to coś więcej niż wiek i płodność, ale Ty dalej przy swoim.
Trzymaj się kurczowo swojego i zdania i broń Boże nie puszczaj, bo jeszcze upadniesz tak nisko, że cięzko będzie się podnieść...
Osobiście wolę kobietki które nie są zbytnio wychodzone, naturalne, pachnące i dbające o siebie, odrzucają mnie zdecydowanie takie które pompują sobie usta tzn. glonojady, jest to dla mnie obrzydliwe i budzi od razu negatywne skojarzenia bo od razu mam w głowie cel w jakim takie usta są powiększane, nie lubię też powiększanych cycków.
Z drugiej strony kobiety które mają owłosione pachy, pipkę i bóg wie co jeszcze. Albo grubsze panie wiecznie upocone. Ble.
Jak to mówią kochanego ciałka nigdy nie za wiele :) sam wole jak kobieta ma troszkę ciałko bo wiem że przytulam się do kobiety a nie do kijka od szczotki ( jeśli uraziłem jakąś kobietę to przepraszam)