Zauważyłem, że ostatnio dużo kobiet nawet nie chce się przyznawać, że są matkami, dziwne jest to uczucie, kiedy laski oczekują prawdy na starcie, a same zaczynają od kłamstwa.
lista tematów
Matki czy Madki strona 3 z 6
A już się bałem że to tylko ja tak odczuwam. Ludzie tu trafiający i się udzielający to już dla mnie dodatkowe 10 punktów do IQ XD Nie zależnie od tego jakie brednie wypisują sam fakt że nie żyją tylko dodaniem zdjęć i jaraniem się ocenami ale stać ich na to aby mieć swoje zdanie i nim się w byle gówno temacie podzielić to już jakiś postęp.
Ja z mężatkami i samotnymi matkami zawsze się dogadywałem bez problemu XD Oczywiście nie pozwalając sobie na nic więcej jak tylko miła kulturalna ( poniekąd) rozmowa XD
Trochę to samolubne nie wydaje ci się ? Ty masz Dziecko byłego męża z którym utrzymujesz kontakt na wzgląd na swoje dzieci i jeszcze chcesz mieć partnera ... A co jak on by chciał też mieć dziecko ? Moja znajoma ma dwoje dzieci każde z innym facetem no i teraz ma trzeciego faceta przy sobie a tamci tatusiowie odwiedzają swoje dzieci i płacą alimenty . Tak więc wiem że związki bywają zagmatwane a dzieci maja po 3 ojców z czego dwóch przyszywanych XD
BartekI987: Ja zawsze odpisuje grzecznie. Cos w stylu "nie gniewaj się, nie szukam kobiety z dzieckiem więc zakończmy rozmowę". Czasem spotykam się z chamską odpowiedzią, czasem jest permanentna cisza, a jeszcze innym razem normalna odpowiedź w stylu "ok, nie ma problemu, pa"
Tak można spławić laskę jeśli na fotce szuka się przyszłej żony co innego jak masz to w dupie i to że kobieta ma dziecko nic ci ani jej nie przeszkadza bo nie ma w tym głębszych uczuć. A to że kogoś się pozna i w nim zakocha ze wzajemnością to czasem się zdarza.
Jeśli nie szuka się kogoś tylko do pogadania, tylko kogoś z kim potencjalnie można stworzyć związek, lepiej spławić od razu szczerze, niż udawać zainteresowanego rozmową - nieszczerze...
A dla czego nie jeśli dochodzi do spotkania a dzieci to nie jakieś niemowlaki tylko już w miarę chodzące myślące istoty to na takim spotkaniu matka ma szansę obadać czy koleś ma zdrowy stosunek do dzieci...
Konto usunięte: Masz mnóstwo czasu na ocenę kobiety.a może ta matka okaże się wspanualsza osoba od tej która tych dzieci nie ma....
Tego nie można wykluczyć tu bardziej chodzi o poświęcenie faceta który po mimo wszystko będzie musiał prędzej czy później poznać twojego byłego i jego rodziców bo to debilne by było jak by musiał się kryć przed nimi.
No raczej XD....
Ziemia: Gdybym miała dzieciaka, to wolałabym faceta, który będzie lubił moje dziecko, niż takiego, który będzie je od biedy tolerował. Przecież dzieciak wyczuje wrogość.
A ja myślałem że ty dzieciata żonata nie koniecznie po przejściach
Tak masz rację. Lepiej zakończyć niż się męczyć to fakt. Ja tylko dodałam zdanie o tym.jak czuje się matka , że brak tu szacunku. Tyle
Jak bije to należy albo zgłosić sprawę na policję albo nalać odpowiednich ludzi. .tego się nie wybacza. My tu piszemy o matkach a nie o biciu...
A, okej. No to wyszło nieporozumienie i źle Cię odebrałam najwyraźniej.
Konto usunięte: tam mężatka miało być XD
No ja taką zwłokę tłumaczę innym powołaniem bo wiadomo nie każdy ma powołanie aby być żoną matką itp XD
Tu nie chodzi o powołanie tylko o możliwości. Wyjść za mąż szybko i nieszczęśliwie jest łatwo. Szybko i szczęśliwie już trudniej. :-P Ja jestem z tych, co mówią "tak", gdy są pewne, że chcą spędzić resztę życia u boku danej osoby, a nie bo już czas. :-D
Gorzej, mam napisane że mam dzieci A otrzymuje zapytania czy mam dziecko czy dzieci lub czy na pewno mam dzieci.... to jak ja mam.napisac na tym portalu żeby dotarło??? I było szczerze.... bo bardziej się już dobitnie nie da...
Konto usunięte: Gorzej, mam napisane że mam dzieci A otrzymuje zapytania czy mam dziecko czy dzieci lub czy na pewno mam dzieci.... to jak ja mam.napisac na tym portalu żeby dotarło??? I było szczerze.... bo bardziej się już dobitnie nie da...
Mozesz zaznaczyć na profilu, w podpunkcie "dzieci" - już mam, a nie tylko napisać gdzieś tam o dzieciach... Różnica będzie taka, że wtedy taka informacja będzie brana pod uwagę w kryteriach wyszukiwania, jeśli ktoś szuka bezdzietnych i taką opcję zaznaczy w wyszukiwarce..