Cześć!
Jak tam niedziela?
Zakupki czy spacer?
Oglądacie nowy sezon szansy na sukces? Jeśli tak, to czy pan Orzech jest godnym następcą pana Manna?
Szczurki - dwa młode samce. Są w domu tymczasowym i szukają stałego. Warszawa.
lista tematów
Chce ktoś szczurki?
Hej! ☺️
Co do szansy na sukces, nie miałam okazji obejrzeć nowego sezonu. Kiedy to leci w tv?
Gryzonie od zawsze jakos mnie brzydza.. 🤷🏼♀️
Konto usunięte: Czy tylko mi w niedzielę włącza sie tryb "zamulony"? 🤔 Siedzę w domu ii gram na konsoli, na spacer za zimno a na zakupy brak ochoty. 🙃
No ja też na razie siedzę, ale trzeba by się było zmusić do spacerku chociaż. Siedzenie samej w domu średnio na mnie wpływa. W co grasz na tej konsoli? :)
Konto usunięte: Co do szansy na sukces, nie miałam okazji obejrzeć nowego sezonu. Kiedy to leci w tv?
Dziś o 15:15 na 2. :D
:C Urocze są.
FlatOut 4, ale z racji tego że niedługo szansa na sukces to wylaczylam i czekam az sie zacznie :P
Bo ja wiem czy takie urocze, może gdybym miala okazję jakiegoś potrzymac to zmienilabym zdanie. Choć ciężko byloby mi sie przełamać 😏 Swiruje nawet jak widze pająka😅
Bo ja wiem czy takie urocze, może gdybym miala okazję jakiegoś potrzymac to zmienilabym zdanie. Choć ciężko byloby mi sie przełamać 😏 Swiruje nawet jak widze pająka😅
Elo!
Do południa się byczyłem, ale zaraz jadę na mecz, a potem jeszcze jeden. Tylko trochę boli mnie stopa i czuję, że nie powinienem tak się przeciążać. Ale pogoda jest bardzo przyjemna, toteż nie potrafię sobie odmówić grania.
Ziemia: Oglądacie nowy sezon szansy na sukces? Jeśli tak, to czy pan Orzech jest godnym następcą pana Manna?
Niestety nie oglądam, tak jak Big Brothera. Ani Sanatorium Miłości.
Podejmujesz wyzwanie?
Konto usunięte: Bo ja wiem czy takie urocze, może gdybym miala okazję jakiegoś potrzymac to zmienilabym zdanie. Choć ciężko byloby mi sie przełamać 😏 Swiruje nawet jak widze pająka😅
Jak jesteś z Warszawy to mogę Ci oddać. ;-D
Wieczorna pracka? :C
Eldim: Do południa się byczyłem, ale zaraz jadę na mecz, a potem jeszcze jeden. Tylko trochę boli mnie stopa i czuję, że nie powinienem tak się przeciążać. Ale pogoda jest bardzo przyjemna, toteż nie potrafię sobie odmówić grania.
W Lublinie? Jeśli jest tak samo jak u mnie to faktycznie pogoda zachęcająca. :D Uważaj na siebie! :)
No bez przesady, porównywać szansę do BB. xD
Konto usunięte: Ze względu na prowadzącego, kojarzy mi sie z eurowizja 😄 Choć prócz niego nic sie nie zmieniło to i tak poprzedniego prowadzacego nic nie przebije.
Ale dalej fajnie sie ogląda :)
Orzech jest świetny. Dla mnie to godny następca. :D Mam nadzieję go kiedyś poznać. :D