lista tematów
Teorie księdza natanka ,, Wiedz że coś się dzieje,,
Czy tylko mnie bawi wyszukiwanie teorii diabelskiej aktywności w harrym poterze? Czy natanetk tylko próbuje zostać gwiazdką grając na kontrowersji ?
Natanek? Ten celebryta co to będzie na otwarciu Galerii Katowickiej? Ponoć zaprosili go żeby odstraszał gimbazję... ale to tylko plotki.
A tak bez offtopu, nie tylko ciebie :) Chociaż po moim zachowaniu, widać że chyba Natanek miał rację (czytałem każdy tom przynajmniej 5 razy) xD
A tak bez offtopu, nie tylko ciebie :) Chociaż po moim zachowaniu, widać że chyba Natanek miał rację (czytałem każdy tom przynajmniej 5 razy) xD
ale, że o co chodzi ?
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało