Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 129 z 217
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: No ba :) ja od 7-15 co prawda w innym mieście ale dziś to nawet byłam o 6:30 a o 6;15 lałam benzynkę. Wstałam 4:40 to jeszcze w wannie poleżałam. Nawet Ignacy dziś współpracował o 6:10 wyszliśmy.
Wbrew pozorom ,jak człowiek wcześnie wstaje ,to jakoś tak lepiej się czuje . Niekiedy uda się pospać do 9 to później nie idzie się odnaleźć.😀
Konto usunięte: Wbrew pozorom ,jak człowiek wcześnie wstaje ,to jakoś tak lepiej się czuje . Niekiedy uda się pospać do 9 to później nie idzie się odnaleźć.😀
Ja mam tak że jak już wstanę bo prezesowi z buzi smoczek wypadł, a będzie 4-4:30 To już wolę się nie kłaść. Jak dośpię 60,90 czy nawet 120 minut czuje się jak zwłoki. Dlatego wolę wstać, coś porobić. Nie rozumiem mojego męża, jak on może dolegiwać po każdym budziku. Ja bym się czuła wypluta
Я удалю secret chat
Я удалю secret chat
Witajcie kochani moje dziecko wstaje 5:50 i daje jej jeść przebieram dziecko pobawię się i gdzieś przed 9 góra 10 idzie spać i mam godzinkę dla siebie coś tam porobie ogarniam mieszkanie a gdy się dziecko wyspi daje jej zupkę a po zupce dostaje owocka albo jogurta i tak mam na okronglo dziecko dom i chwila relaksu