Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 134 z 217
Konto usunięte: Kurcze ewka taka zaplatana jesteś ja juz dawno jestem w domu tylko to zdj wstawilam ze szpitala bardzo ci dziekuje nie boje sie publikowac zdj wlasnego dziecka poniewaz to jest moje forum i tu sie nie boje publikować bo wiem tylko jedno kto wejdzie na moje forum to zobaczy tutaj te zdj a po za tym nikt inny
Konto usunięte: Kurcze ewka taka zaplatana jesteś ja juz dawno jestem w domu tylko to zdj wstawilam ze szpitala bardzo ci dziekuje nie boje sie publikowac zdj wlasnego dziecka poniewaz to jest moje forum i tu sie nie boje publikować bo wiem tylko jedno kto wejdzie na moje forum to zobaczy tutaj te zdj a po za tym nikt inny
Hey. Super ze Wy juz w domku . U mnie ostatnio zamet i nie jestem na czasie 😝
anfet4minka: ASZABENE: Przyjmnij mnie ,będę Ci kawe robił i kark masował pliiiiiis 😀Muszę jeszcze trochę wytrzymać zanim wrócę do swojego biurka. Grzecznie cicho, robota zrobiona to się sobą zajmuje.
A apropo zdjęć dzieci na fb czy tu. Nie zgadzam się z oam w 98% bo wg mnie dziewczyna zbyt się promuje na nie wiadomo jaką sixę. Ale w tym jednym przyznaje jej rację. Zdjęcia mojego dziecka nie pokazują się w żadnym miejscu, bo dbam o jego prywatność, i nie chciałabym aby się ktoś spuszczał przy jego zdjęciu. A pedofile i zwyrodnialcy są wszędzie. Natomiast nie będę oceniać innych bo każda matka wie co jest najlepsze dla jej dziecka.
Ale zdj. Twojego dziecka tak czy owak moze trafic gdzie nie trzeba. Mi wyslalas na priw, nie znasz mnie, nie masz gwarancji co z nim zrobie..oczywiscie piszę to czysto hipotetycznie...zdj.Twojemu dziecku na upartego mozna zrobic wszedzie. Nawet w skepie "mimochodem". Pomysl logicznie..
No pewnie Małgosiu, każda mama robi jak jej sumienie podpowiada, i nie ma co tego negować. Tym bardziej jak pojęcie o dziecku blade.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Owadku - wytlumaczysz ze co kolezanka dostala bana ?? Bo ze sie odgraza na priv, to juz inna sprawa. Musiała pokazac kto tu rzadzi ? Bo moim zdaniem to ONA teraz złamała regulamin !