Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
Rozmowy całodobowe strona 111 z 217
Małgosiu ,to że chcesz coś sama od siebie napisać jest super ,pomocne bedzie jesli powiesz do kogo jest to kierowane i co ten ktoś ma z tego wywnioskować? Załóżmy na to ,że wysyłasz to do mnie ,arrivederci Roma (żegnaj Rzymie) gdy jest tak trudno rozstać się( ktoś żegna się z miastem którego nie chce opuszczać) brzmi to jak tekst piosenki ,tylko brakuje wyjaśnienia😀.
żegnaj Rzymie a reszta się kupy nie trzyma. Małgosiu my tu na prawdę staramy Ci się pomóc,
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
No nie do końca źle mnie rozumiecie bo ja to chcę tak delikatnie skierować te właśnie słowa do mojego męża żeby on zrozumiał że to koniec małżeństwa i żeby go też nie zranić a nie użyje słów z piosenki
Ale mi nie chodzi o Rzym tylko po prostu chce żeby on to przyja do wiadomości że nie ma po co wracać
Małgosiu to po co Ci cytat. Powiedz wprost, "chłopie mamy 3 dzieci, o które trzeba zadbać, więc odejdziesz z honorem albo cię doprowadzę do ruiny" Facet to proste zwierzątko, trzeba komendy wydawać w sposób, prosty i przejrzysty bo onaczej nie zrozumie
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает