Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 37 do pisania zemna na czacie
lista tematów
Rozmowy całodobowe strona 109 z 217
O 2:58 wypadł smoczek, o 3:30 kuchnia to nie smoczek to głód, 4:20 znowu wypadł ten smoczek. O 6:40 MAMO WSTAŁEM
Nie wiem skąd on bierze te siły i czemu w weekend nie idzie spać jak zwykle, może zaśnie bo ja mam już dość. Jednak jest to prawda, chyba mając dzieci wcześniej po 20 roku życia jest dużo łatwiej. Późne macierzyństwo owszem ma swoje plusy, przede wszystkim stabilizacje zawodową, finansową. Ludzie po 30 jednak mają swoje przyzwyczajenia, i na pewno mam mniej siły.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: ASZABENE: A czym było spowodowane to ,że uznalaś się za truposza?O 2:58 wypadł smoczek, o 3:30 kuchnia to nie smoczek to głód, 4:20 znowu wypadł ten smoczek. O 6:40 MAMO WSTAŁEM
Nie wiem skąd on bierze te siły i czemu w weekend nie idzie spać jak zwykle, może zaśnie bo ja mam już dość. Jednak jest to prawda, chyba mając dzieci wcześniej po 20 roku życia jest dużo łatwiej. Późne macierzyństwo owszem ma swoje plusy, przede wszystkim stabilizacje zawodową, finansową. Ludzie po 30 jednak mają swoje przyzwyczajenia, i na pewno mam mniej siły.
Kurcze- wspolczuje Ci..moj jakos niedlugo po skonczeniu roku przesypial całą noc ( ok.8 godz)
Wiesz ja nie mówię że on nie przesypia, bo ładnie śpi na prawdę. Ale jak przychodzi weekend... To zaczynają się sceny. A co do smoczka, choćbym się skichała to to jest przyjaciel jego, ma ich chyba 10 :-] i najlepiej te dla noworodków wówczas się może delektować, a na poważnie. Moje dziecko ma smoka do spania głównie i tak cuda nad wisłą że jako jedyny w żłobku ma zdjęcia bez niego. Powiem Ci te maluchy tam się piorą,biją o smoczki xD, i obowiązkowo każdy ma swój.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
anfet4minka: Przeczytajmojopis: Tylko ze juz byl oduczony smoczkaWiesz ja nie mówię że on nie przesypia, bo ładnie śpi na prawdę. Ale jak przychodzi weekend... To zaczynają się sceny. A co do smoczka, choćbym się skichała to to jest przyjaciel jego, ma ich chyba 10 :-] i najlepiej te dla noworodków wówczas się może delektować, a na poważnie. Moje dziecko ma smoka do spania głównie i tak cuda nad wisłą że jako jedyny w żłobku ma zdjęcia bez niego. Powiem Ci te maluchy tam się piorą,biją o smoczki xD, i obowiązkowo każdy ma swój.
😱😱😱
To raczej brzmi ,jak mały kawałek ,większej całości i tak naprawdę nic nie znaczy ,tak to przynajmniej odbieram i rozumiem 🤔