Malagosia26
Malagosia26
  28 lutego 2019 (pierwszy post)

Witam serdecznia zapraszam przystojniakow coasteczka od wieku 30do 372764 do pisania zemna na czacie

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: No bardzo ciekawe ale czy mój cytat nie jest za ostry

Twoj cytat jak dla mnie ( bez obrazy) jest nijaki..
ASZABENE
ASZABENE
  6 kwietnia 2019

Pojęcia nie mam do kogo ty chcesz to napisać ,ale ostrości tam nie dostrzegam.😉

Avatar użytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: A czym było spowodowane to ,że uznalaś się za truposza?

O 2:58 wypadł smoczek, o 3:30 kuchnia to nie smoczek to głód, 4:20 znowu wypadł ten smoczek. O 6:40 MAMO WSTAŁEM

Nie wiem skąd on bierze te siły i czemu w weekend nie idzie spać jak zwykle, może zaśnie bo ja mam już dość. Jednak jest to prawda, chyba mając dzieci wcześniej po 20 roku życia jest dużo łatwiej. Późne macierzyństwo owszem ma swoje plusy, przede wszystkim stabilizacje zawodową, finansową. Ludzie po 30 jednak mają swoje przyzwyczajenia, i na pewno mam mniej siły.

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

Malagosia26
Malagosia26
  6 kwietnia 2019

Wiem tylko że mój cytat trochę inaczej jest tylko że go tu skróciłam

ASZABENE
ASZABENE
  6 kwietnia 2019

Podejrzewam Gosiu ,że skrociłaś go o słowa kluczowe ,aby miał on sens😀

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: ASZABENE: A czym było spowodowane to ,że uznalaś się za truposza?O 2:58 wypadł smoczek, o 3:30 kuchnia to nie smoczek to głód, 4:20 znowu wypadł ten smoczek. O 6:40 MAMO WSTAŁEM Nie wiem skąd on bierze te siły i czemu w weekend nie idzie spać jak zwykle, może zaśnie bo ja mam już dość. Jednak jest to prawda, chyba mając dzieci wcześniej po 20 roku życia jest dużo łatwiej. Późne macierzyństwo owszem ma swoje plusy, przede wszystkim stabilizacje zawodową, finansową. Ludzie po 30 jednak mają swoje przyzwyczajenia, i na pewno mam mniej siły.

Kurcze- wspolczuje Ci..moj jakos niedlugo po skonczeniu roku przesypial całą noc ( ok.8 godz)
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019

Tylko ze juz byl oduczony smoczka

ASZABENE
ASZABENE
  6 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: na pewno mam mniej siły.

To nie Ty masz mniej siły ,tylko syn Ci w siłę rośnie 😀 . Jak chcesz to możemy się machniom ,na jakiś miesiąc ,moja córcia śpi jak aniołek i jeszcze mnie usypia 😂😂
anfet4minka
  6 kwietnia 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko ze juz byl oduczony smoczka

Wiesz ja nie mówię że on nie przesypia, bo ładnie śpi na prawdę. Ale jak przychodzi weekend... To zaczynają się sceny. A co do smoczka, choćbym się skichała to to jest przyjaciel jego, ma ich chyba 10 :-] i najlepiej te dla noworodków wówczas się może delektować, a na poważnie. Moje dziecko ma smoka do spania głównie i tak cuda nad wisłą że jako jedyny w żłobku ma zdjęcia bez niego. Powiem Ci te maluchy tam się piorą,biją o smoczki xD, i obowiązkowo każdy ma swój.

Я удалю secret chat

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  6 kwietnia 2019
anfet4minka
anfet4minka: Przeczytajmojopis: Tylko ze juz byl oduczony smoczkaWiesz ja nie mówię że on nie przesypia, bo ładnie śpi na prawdę. Ale jak przychodzi weekend... To zaczynają się sceny. A co do smoczka, choćbym się skichała to to jest przyjaciel jego, ma ich chyba 10 :-] i najlepiej te dla noworodków wówczas się może delektować, a na poważnie. Moje dziecko ma smoka do spania głównie i tak cuda nad wisłą że jako jedyny w żłobku ma zdjęcia bez niego. Powiem Ci te maluchy tam się piorą,biją o smoczki xD, i obowiązkowo każdy ma swój.

😱😱😱
Malagosia26
Malagosia26
  6 kwietnia 2019

Wiem bo bo zabrakło słowa jest gdy jest tak trudno rozstać

ASZABENE
ASZABENE
  6 kwietnia 2019

To raczej brzmi ,jak mały kawałek ,większej całości i tak naprawdę nic nie znaczy ,tak to przynajmniej odbieram i rozumiem 🤔

Malagosia26
Malagosia26
  6 kwietnia 2019

I właśnie dla tego potrzebowałam twojej pomocy żebyś mi pomógł

anfet4minka
  6 kwietnia 2019

No nic chyba trzeba iść spać :> tak późno od dawna się nie kładłam

Я удалю secret chat

Malagosia26
Malagosia26
  6 kwietnia 2019

Oj no niestety trzeba spać człowiek też potrzebuję snu

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.