Tego jest cala masa tutaj. Nie można jakos weryfikować profili po zdjęciach.co jeszcze mozna zrobić żeby tyle tu tego nie było? No przeciez to jest jakas masakra.dlaczego w rankingach dajecie same Fake konta 🙄
Fake konta strona 4 z 9
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
😂😂😂 co wam do tego jakie mam zdj ale gówno burza 😂😂😂 pytalam was o fake konta a nie o krytykowanie mnie. Nie macie co robić aż tak wam sie nudzi serio 😂😂 nic wam nie zrobilam a oceniacie mnie z gory to przykre ze polska ze polska tak wszystko krytykuje i jest taka zacofana. Ja nikomu krzywdy nie robie swoimi zdjęciami. Nie mam żadnego zysku z tego. Lubię to to i tyle. Wiec jaki delf masz problem? Do mojej rodziny sie nie wtracaj na pewno są normalni i kochani a nie to co ty 😊 wspolczuje to ja tobie głupoty
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Ta jeszcze niech wprowadza obowiazek skanowania dowodow osobistych rodzicow po to zeby gimbusy nie mialy zlamanych serduszek XDXDXD
Deft 84- marny Twoj trud..niektórych "pokazywanie" najwidoczniej dowartościowuje i nic nie poradzisz. Skoro ona się nie martwi, że córka czy pozostała rodzina może się wstydzić to już naprawde nic na do tego. Laska została uświadomiona , co sobą reprezentuje ale widocznie dobrze sie z tym czuje i tyle