Tego jest cala masa tutaj. Nie można jakos weryfikować profili po zdjęciach.co jeszcze mozna zrobić żeby tyle tu tego nie było? No przeciez to jest jakas masakra.dlaczego w rankingach dajecie same Fake konta 🙄
Fake konta strona 2 z 9
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Dokładnie tak było, nie mogły oceniać. Potem wprowadzili te srebrne które dawały możliwość blokowania głosowania osób bez zdjęć, tylko było jeden minus tego trzeba było wykupić: 100 srebrnych żeby móc to uczynić. A po wprowadzeniu decyzji TAK - NIE była taka możliwość przez jakiś czas wyłączenia tego i jak również całkowitego wyłącznie głosowania osób na mój profil, ale niestety chyba po 3 lub 4 miesiącach zabrali te opcje z Funkcji Specjalnych.
Chodząca kroniko dzięki za przypomnienie.
Pozostałym przypominamy o pisaniu na temat fejków a nie o gołych ( Y )
Haha może powinienem zmienić login na: Kroniko.
Żeby nie zrobiło się czasem z tego tematu wielkie okrągłe kółko zgłoszeniowe, za chwile będą linkować same linki do kont fajkowych.
Przeczytajopis ojej nie wiedziałam ze ty po takich stronach chodzisz 🤔 z agencjami towarzyskimi ciekawe czego tam szukasz. Krowa co duzo ryczy malo mleka daje 🙂🙂 boli cie ze o siebie dbam. Masz kompleksy ale to ze mnie dodalas do czarnej listy nic nie zdziala ze ja znikne 🙂 moja osoba dalej tu bedzie. Gdyby córka miała cos do moich zdjęć to by je zaraz usunela wiec nie łamie regulaminu. Pomysl troszkę zanim cos dziewuszko napiszesz 🙂🙄
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Córka Hahna Sorka korekta fotka**
Jakie nagie fotki wysylam co ty kobieto za głupoty piszesz a kto mojemu koledze pisal o fotkach za kase juz nie pamiętasz tego 🤔😛