Telewizja kradnie waszą uwagę i energię, oni (kontrolerzy iluzji) poprzez telewizje trzymają was w pewnej rzeczywistości (doswiadczeniach) bo tak naprawdę wy im budujecie to co oni chcą, nie wiem czy zauważyliście, ze w telewizji od dłuższego czasu mówią o rzeczach mało pozytywnych, chcą byście nieświadomie to zasilali, teraz sie to w tv nasila, bo kontolerzy iluzji podswiadomie czują ze wyzszy potencjał serca budzi sie w ludziach i oni prubują tym samym wyprodukować więcej energii cienia, jak poznacie z czasem jak działa nasze wspólne tworzenie kolektywnej holograficznej rzeczywistości, na poziome ducha, to zrozumiecie o co chodzi :) Jestem tym co otwiera furtki tej świadomości :)
Wiedzieliście o tym?
Nie oglądaj telewizji strona 3 z 4
Przeciez miedzy wierszami powiedzialem ze sam tego chcesz. Zastanawiam sie jaki miales cel. Pewnie zbawianie swiata.
Mozna rzucac perly przed swinie. Ktos gdzies pomylil terminologie...
Miłosc bezwarunkowa zawsze jest niezależna, od zdarzeń słów, czynów, w kreacji z pewnego poziomu miłosci bezwarunkowej wszystko jest swiete, bo na pewnym poziomie juz nie ma gry, łatek dobra i zła ;) za duzo do koscioła chodziliscie i wam namieszali, musicie uczyc sie od początku ;)
Czy matka, nie kocha swych dzieci pomimo ich dualnych doświadczeń? to jest to samo, dojrzewajcie, niech ten przykład będzie dla was światłem ;) mogę juz rozmawiac z wami o wszystkim, a nawet uczyć was na dualnych przykładach, uczyc was poprzez miłość i strach i pozostaje tym nietknięty, bo miłość bezwarunkowa jest tym co zwiemy Aniołem Stróżem, swiadom jej rownolegle, juz nie podlagam wpływą tego świata, wy jeszcze podlegacie wpływą tego swiata, bo nie przejrzeliście,oswieciliscie sie w miłości bezwarunkowej
Czytaj to bez osądu,a otworzą się wrota świadomości, wszelki osąd należy do tego świata, wyższe stany świadomości są od niego wolne i one dają zrozumienie na sposób kosmiczny, Boski
https://www.youtube.com/watch?v=6cV1ei-U3sI&list=RDHE6vyfFMn0w&index=2
Steve Jablonsky-Infinite White