pietruszka182
pietruszka182
  3 lipca 2018 (pierwszy post)

Polska postępowa
1.Wprowadzenie 50% ulgi na bilety lotnicze dla niepełnosprawnych
2.Postawienie na energię odnawialną czyli więcej elektrowni wodnych.
3.Ustalenie jasnych reguł Państwo kościół.
4.Ułatwienie przekształcenia się ze spółdzielni we wspólnotę mieszkaniową.
5.wprowadzenie możliwości 24 godzinnych odwiedzin w szpitalach.
6.pomoc niepełnosprawnym w poruszaniu się koleją.
7.Zmniejszenie płac sędziów.
8.obniżenie podatków
9. poprawa bezpieczeństwa obywateli.
10.Wprowadzenie całorocznego biletu na autobusy.
11.rozprawienie się z dopalaczami.
12.Legalizacja medycznej marihuany.
13.przywrócenie 50% ulg w abonamencie na telefony komórkowe dla osób nie pełnosprawnych.
14.Legalizacja prostytucji.
15.zaostrzenia kar za znęcanie się nad kobietami czyli za znęcanie kara wiezienia od 2 do 8 lat wiezienia

16.podniesienie rent socjalnych dla osób niepełnosprawny na tyle na ile pozwolą finanse państwa.
17.zmiana prawa tak by osoba niepełnosprawna miała rentę socjalną i emeryturę po jednym z rodziców ale już bez zasiłku pielęgnacyjnego
18.wprowadzenie większych kar za szybkom jazdę
czyli za brawurową jazdę 2000zł mandatu a za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym 20 000zł kary plus 20 000 odszkodowania dla rodziny zabitego lub 5 więzienia.
19.legalizacja związków partnerskich dla par heteroseksualnych i par homoseksualnych takich jak 2 kobiety
20.przejście całkowite na płatność bez gotówkową.
21.zniesienie limitu zarabiania dla niepełnosprawnych tak aby nie tracili rent czy zasiłków czy odziedziczonej emerytury po jednym z rodziców z racji wysokości zarobków.
22.wprowadzenie automatów z tabletkami antykoncepcyjnymi pigułką dzień po i prezerwatywami.
23.wprowadzenie przerwania ciąży na życzenie.

pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018

nie chcę z nikim się kłócić ale powiem jasno i dobitnie pisiory i z ruchu za życiem itp won z tego forum fanatykom i kościelnym beretom dziękujemy kapłani do modłów a nie do ustawiania ludziom życia

pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018
Owad
Owad: NIE. Żadne partie, na wszystkie te programy ich można i wyłącznie tylko zrobić

takim wulgaryzmom dziękujemy
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  4 lipca 2018

Nikt sie z Toba nie kloci. Zapytales czy bysmy glosowali. Przemysl to co pisalismy. Bogaci obywatele to bogate panstwo.

pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018

[quote=BekaZciebieModzie]

Nikt sie z Toba nie kloci. Zapytales czy bysmy glosowali. Przemysl to co pisalismy. Bogaci obywatele to bogate państwo. to okłuceniu nie było do pana tylko do innej osoby co był tu ma 45 a co do tego bogatego państwa powiem tak nigdy nikomu nie udało się zrobić tak by każdemu było dobrze i nigdy raczej się nie uda a gdyby mniej dawać na ojca Rydzyka i budowę nie potrzebnych lotnisk na nie które punkty były by pieniądze i kapłani niech się zajmą swoją pracą a nie układaniem nam życia

Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  4 lipca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: takim wulgaryzmom dziękujemy

Aha to uważasz :superkupa: za wulgaryzm :zonk:
HardStyled83ddd0a
pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018
Owad
Owad: pietruszka182: takim wulgaryzmom dziękujemy Aha to uważasz za wulgaryzm
tak bo ja to co tu umieściłem to traktuję poważnie a nie jakieś żarty i poco tu mi takie wulkarne gify
Reputacja: -635 | BluzgometrTM: 1
Owad
  4 lipca 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: tak bo ja to co tu umieściłem to traktuję poważnie a nie jakieś żarty i poco tu mi takie wulkarne gify

To nie był żart z mojej strony, ja mam takie podejście do takich spraw, wiele parit obiecywało to tamto i co, brak wdrożenia tego w życie.
HardStyled83ddd0a
pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018
Owad
Owad: pietruszka182: tak bo ja to co tu umieściłem to traktuję poważnie a nie jakieś żarty i poco tu mi takie wulkarne gify To nie był żart z mojej strony, ja mam takie podejście do takich spraw, wiele parit obiecywało to tamto i co, brak wdrożenia tego w życie.

ale ja jak by zrobić tak jak pisałem to część rzeczy udało by się zrobić tylko trzeba nie dawać tyle ojcu Rydzykowi i nie budować lotniska za kasę którą można przeznaczyć na inne rzeczy bardziej przydatne
pietruszka182
pietruszka182
  4 lipca 2018

i pamiętajcie wszyscy którzy się to wypowiadaliście czy będziecie wypowiadać ja nie chcę nic złego ja chcę dobrze ale wiem że nie da się wszystkim dogodzić i ja to rozumiem

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.