mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
Naturalne kobiety strona 9 z 29
Dlaczego nieustannie podkreslasz, ze nie narzekasz na zainteresowanie ze strony facetów . Ma to odniesienie do życia codziennego ,czy ograniczają to jedynie do portali int.
Tak- ma to odniesienie to życia codziennego- ale to mało istotne. Podkreślam to tylko dlatego, że wiele Pań uważa że trzeba się dobrze umieć zareklamować ( wypowiedzi Pań powyżej) i że wiele kobiet jest przekonanych że to niezbędny element "dbania o siebie".
Raczej jest to dość istotne (jak dla mnie ) poklaski w necie nic nie znaczą ,a wśród ludzi którzy otaczają nas na codzień już więcej .
Dla mnie tak czy siak nieistotne bo własciwie nikogo nie szukam, ale gdybym chciała kogos poznać to nie potrzebowałabym do tego oklasków na portalu i 3-warstwowego makijażu ;-)
Dlaczego mnie obrażasz? Nie miałam nic złego na mysli to była odpowiedź do postu kolegi. Wybacz, lecz nie musze Ci tłumaczyć z tego dlaczego jestem umalowana. Po prostu wyrazam swoje zdanie a czy je akceptujesz czy nie to juz twoja broszka
Dlaczego uwazasz, że CIEBIE obrażam ?? Nic mnie nie obchodzi, czy jestes umalowana czy nie ( nie byłam na tyle ciekawa, żeby sprawdzac)- wyraziłam tylko ogólnie swoje zdanie
Dobra reklama, dobra kasa;)
To Twoja wypowiedz...czyli mam rozumieć , że jak nałożę tapety 3 warstwy, ubiorę się wyzywająco to mam większe szanae złowić kasiastego gościa ??
No ja pie...e ... To o to w życiu chodzi ?? Kobieta wartościowa pracuje sama na siebie i zarabia a nie łowi samca który jej zapewni byc. Potem facet kopnie w dupsko bo uroda przeminie, znajdzie się młodsza i ładniejsza i co wtedy ???