lista tematów
Naturalne kobiety strona 12 z 29
mam pytanie, chciałabym zapytać wszystkich panów to znaczy każdego co sądzą o paniach które są 100% naturalne i takie które nie są w 100% naturalne niech każdy mężczyzna odpowie podkreślam każdy nie tylko jedni wszyscy
RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :D
Wszystkim się nie spodobasz i nie dogodzisz. Jeśli będziesz chciała zadowolić wszystkich to kim w końcu będziesz ? Pier**ol to. Bądź dobrym człowiekiem po prostu.
Konto usunięte: RedRiding ja właśnie nie wiem do kogo Ty piszesz, ubliżasz mi, ze jestem brzydko wymalowana i się oszpecam i nie wiem co twój komentarz wnosi. nie rozumiem do czego dążysz i w sumie czy piszesz do mnie czy do wszystkich na raz :D
Tak myślę, że napisałaś 1 post i akurat obraziła ciebie
Konto usunięte: Naturalna nie znaczy ze nie ma o siebie dbać, aż dziwi mnie ze nie dopisałaś"że masz piekne wnętrze a uroda przemija" typowe powiedzenie z tyłka powielane przez większość, można się starzeć z klasą, można o siebie dbać w każdym wieku, można podkreślic urodę deliaktnym makijażem, ale kurde jak ktoś nie dba o siebie w ogóle wpierdziela wszystko mając problemy z metabolizmem nie rusza się, nie wie co to fryzjer, czy ładnie dopasowane ubranie, do tego idzie ulicą i pali śmierdzące faje z poobgryzanymi pazurami powtarzając sobie, że ma piekne wnętrze, to nie musi dobrze wygladać i dbać o siebie, to aż koń by sie uśmiał.
jak ktoś ma kiepskie geny i matka natura nie dla wszystkich jest łaskawa, to trzeba jakos coś z siebie wydobyć.
Można przegiać w kazdą stronę, od zaniedbania sie, po przesadną tapetę.
ciekawy punkt widzenia
Konto usunięte: I bardzo łatwo widzę przychodzi Ci ocenianie innych i umoralnianie co powinni zrobić ze swoim wyglądem życiem .... tylko gdzie są Twoje zdjęcia ??? Hmmmm
Teraz sobie poczytaj wyciągnięte do wierzchu brudy i zastanów się na podstawie czego napisała swojego posta i czy aby na pewno, jej zamiarem była próba oceny i wyśmiania kogokolwiek?!
Ambiance, skoro tak piszę to tak jest, mój nick to JazzJazz poprzedni, przytoczyłam jej słowa, więc po co się odzywasz? :)
Mowa jest o naturalnych kobietach, niestety ta mowa jest prowadzona tylko z mężczyznami jeśli chodzi o płeć przeciwną do nich :)
i wtf...dlaczego piszesz w imieniu "kogoś" ?
Grono żeńskie wśród swoich jest na spalonej pozycji, walka o samca, który poświęci jej trochę uwagi :D
Głupie przytyki kobiet, przepychanki słowne, epitety, próbując to ubrać w przepiękne złożone zdania :) ... czuję się jakbym cofnęła się do przedszkola
A mogło być tak pięknie... :D
Mowa jest o naturalnych kobietach, niestety ta mowa jest prowadzona tylko z mężczyznami jeśli chodzi o płeć przeciwną do nich :)
i wtf...dlaczego piszesz w imieniu "kogoś" ?
Grono żeńskie wśród swoich jest na spalonej pozycji, walka o samca, który poświęci jej trochę uwagi :D
Głupie przytyki kobiet, przepychanki słowne, epitety, próbując to ubrać w przepiękne złożone zdania :) ... czuję się jakbym cofnęła się do przedszkola
A mogło być tak pięknie... :D