Nwm gdzie wyjść z tym tematem ale żadna szmaciara nie będzie mi tu z jakimiś tematami wyssanymi z palca wyskakiwała. Przytoczę pewne slowa; starsza będziesz ale mądrzejsza niestety nie. Coś masz mi do powiedzenia podaj jakieś argumenty "Lubiefrytki69" . Jeśli nie masz nic, to życzę bycia "Karyna" w wielkim świecie.
Jednak żeby temat z lekka nie był zamknięty zapytam się reszty fotkowiczow jak postanowienia na nowy rok. Jak początek w szkole czy pracy? Plany na studniówki itp.
lista tematów
Progres głupoty
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
MrBigJ: Jednak żeby temat z lekka nie był zamknięty zapytam się reszty fotkowiczow jak postanowienia na nowy rok. Jak początek w szkole czy pracy? Plany na studniówki itp.
https://fotka.com/forum/hydepark/15766295,Nowy_Rok_-_Nowe_Wyzw.
MrBigJ: Nwm gdzie wyjść z tym tematem ale żadna szmaciara nie będzie mi tu z jakimiś tematami wyssanymi z palca wyskakiwała. Przytoczę pewne slowa; starsza będziesz ale mądrzejsza niestety nie. Coś masz mi do powiedzenia podaj jakieś argumenty "Lubiefrytki69" . Jeśli nie masz nic, to życzę bycia "Karyna" w wielkim świecie.
Olać to, kobiety jak kobiety, faceci jak faceci, wszyscy dobrze wiedzą jak jest a strasznie dyskutują na te tematy nikt nie jest aniołem, każdy ma brzydkie grzechy, myśli sex, myślenie kobiety tutaj na forum jak zauważyłem że kobieta musi wychowywać dziecko bo facet zostawił gadanie o dupe obić, do dziewczyn panowie również wychowują samotnie dzieci i nikt o tym nie mówi i dyskutuje, tyle !!!