Ja mam takie pytanie, czy Wam panowie na mózg padło? Po co wysyłacie zdjęcia swoich wacków? Co chcecie tym osiągnąć? Ja rozumiem że większa część Dziewczyn kobiety wywala tu swoje cyce na wierzch bo nic innego nie mają do zaoferowania, ale to może do nich to wysyłacie? Co wy myślicie, że macie jakieś nadzwyczajne? Że nic poza tym już nie musicie? Ten portal robi się już żałosny. Same/i desperaci tutaj.
Wiocha strona 2 z 2
przecież nie zaprzeczam, że tak jest. Ale gdyby wtedy Ci zdesperowani frustraci wysłali wacka takiej z cycami na wierzchu to może by coś z tego było. Ale nie, lepiej zamiast napisać cześć to wysłać fotkę.
A co do braku odpowiedzi na wiadomość, to może działa to tak, że ktoś nie odpisuje czyli daje znak, że nie jest zainteresowany? Poza tymczasem wystarczy czytać opisy, np pod fotkami, Często są tam jasne informacje z kim dana osoba chciałaby "rozmawiać"
Naprawdę to wymaga tłumaczenia? Odchyły od normy zdarzają się na każdej płaszczyźnie. Pełno na fotce dziewczyn, które mocno eksponują cycki oraz dupę łechtając swoje ego pochlebnymi komentarzami ze strony napaleńców, których to właśnie takie zdjęcia na fotkę ściągają. Wystarczy włączyć stronę główną i cycki oraz dupy pokropione snapczatowymi filtrami dosłownie zaczną wylewać się z monitora. To, że cierpią na tym i normalne kobiety jest niestety tak zwaną odpowiedzialnością zbiorową. Na innych portalach tego typu działa ten sam mechanizm.
Dodatkowo można wspomnieć, że nie wszyscy z tych delikwentów, którzy wysyłają swoje przyrodzenia to zboczeńcy. Jest jeszcze całe mnóstwo troli czerpiących energię z twojej frustracji :)
Ale powiem Wam ze to nie do konca jest tak ze faceci lecą tylko na fotki z wyeksponowanymi cycami i zadkiem. Ku mojemu zdziwieniu mam sporo decyzji na TAK i sporo facetow pisze, mimo ze nie jestem juz piękną nastolatką i nie mam wyzywającej fotki. Aczkolwiek zdecydowana większosc to wzrokowcy szukający sexi foci :-))