CarpeDiem24
CarpeDiem24
  19 listopada 2017 (pierwszy post)

Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?

mbs
mbs
  18 lutego 2018
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Ziomek to mi wyglada na test robiony na angielkach/amerykankach...

jak się spodobasz kobiecie i piszesz o seksie to już nie jesteś napalonym zboczeńcem tylko fajnym zawadiackim ogierem

jak się jej spodobasz i dużo gadasz to już nie jesteś marudą tylko wygadanym pewnym siebie gościem itd

ich psychika jest wszędzie taka sama mówią tylko innymi językami
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  18 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: BekaZciebieModzie: Ziomek to mi wyglada na test robiony na angielkach/amerykankach... jak się spodobasz kobiecie i piszesz o seksie to już nie jesteś napalonym zboczeńcem tylko fajnym zawadiackim ogierem jak się jej spodobasz i dużo gadasz to już nie jesteś marudą tylko wygadanym pewnym siebie gościem itd ich psychika jest wszędzie taka sama mówią tylko innymi językami

Juz mnie nudzi ten temat. Ciagle w kolko to samo.
Eniaaa
Eniaaa
  18 lutego 2018

mbs - nie wierzę...serio ?? Ja mam znowu inny problem. Często daje facetom TAK bo ma w sobie coś, przystojny , ale po 2 zdaniach dochodzę do wniosku że pustak i nawet nie można z nim porozmawiac na poziomie , więc piszę że nie jestem zainteresowana a facet w mega- szoku bo przeciez on ma niebieskie oczy i kaloryfer, więc jak to możliwe ze mi sie nie podoba, skoro do tej pory podobał się każdej..wiec jak widać, nie ma reguły.

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  18 lutego 2018
Eniaaa
Eniaaa: mbs - nie wierzę...serio ?? Ja mam znowu inny problem. Często daje facetom TAK bo ma w sobie coś, przystojny , ale po 2 zdaniach dochodzę do wniosku że pustak i nawet nie można z nim porozmawiac na poziomie , więc piszę że nie jestem zainteresowana a facet w mega- szoku bo przeciez on ma niebieskie oczy i kaloryfer, więc jak to możliwe ze mi sie nie podoba, skoro do tej pory podobał się każdej..wiec jak widać, nie ma reguły.

No bo w glupich glowach ludzkich jest nastawienie ze ktos ladny to od razy wspanialy a czesto to jest narcystyczny cienias. Tak samo jest z typiarami. Grubo sie przeceniaja.
Poszukiwacz95
Poszukiwacz95
  18 lutego 2018

A ja lubie niedobre dziewczyny

stan1357
stan1357
  18 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami. Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili. Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych. Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?

Strzał w 10-tkę i większość to puste pindy/lale lub stare, grube babsztyle, a te z wyglądu normalne głowy unoszą wysoko jak gwiazdy...
ELEMENETSONE
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
ELEMENETSONE
  19 lutego 2018

Ale mądrzy wszyscy.... Jak by porostu brać i być sobą czyli człowiekiem, a nie myśleć o tym jak wrzucić Dziewczynę na bęben i tak Samo z dziewczynami. To niema szansy że się nie uda. Taka zwyczajna sprawa żeby zarobi trzeba coś robić. Ale wychowanie robi 95%. Roboty. Pozdrawiam wszystkich. Bądźcie normalni bo to niejest łatwe.

ELEMENETSONE
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
ELEMENETSONE
  19 lutego 2018

Auto korekta nie nadąża sory za błędny.

CuteNinja
CuteNinja
  19 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: te z wyglądu normalne

Ja tak z ciekawości... jakie to są "z wyglądu normalne" i co to ma wspólnego z tematem? :ninja:
mbs
mbs
  19 lutego 2018
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: a te z wyglądu normalne głowy unoszą wysoko jak gwiazdy..

bo skoro dostają milion serduszek od nas to ich ego rośnie do kwadratu - sami się do tego przyczyniamy :)

niestety myslą że przez to są od razu jakby inteligentniejsze i ogólnie lepszymi ludźmi
Eniaaa
Eniaaa
  19 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: stan1357: te z wyglądu normalne Ja tak z ciekawości... jakie to są "z wyglądu normalne" i co to ma wspólnego z tematem?

Tez jestem ciekawa
ImTheOne91
ImTheOne91
  19 lutego 2018

Co wy macie we łbach? Mentalność przegrywów. Szukacie na siłe w kobietach miliona powodów dla ktorych nie chca z wami rozmawiać, zamiast spojrzec prawdzie w oczy i przyznac, ze a) jestescie nudni b) nie prezentujecie soba noczego innego niz 90% bywalcow tego portalu c) obie odpowiedzi sa poprawne xD

Artur2793
Artur2793
  20 lutego 2018

Siemanko

mbs
mbs
  20 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie mu o nerkę chodzi xDD

widocznie jest szantażowany
mbs
mbs
  20 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: a) jestescie nudni b) nie prezentujecie soba noczego innego niz 90% bywalcow tego portalu

oho jest i on - wnoszący co innego

biały rycerz :D

za to 90% lasek tutaj wulkany intelektu mistrzynie sarkazmu dowcipu i polotu werbalnego - spróbuj napisać krytyczny lub po prostu inny komentarz na temat jej w 90% identycznego jak innych ,,oryginalnego" wyglądu i burzysz jej doskonały świat ahów i ohów i zaraz wyzywa lub dodaje do czarnej listy

nie wiem dlaczego WSZYSTKICH wrzucasz do wora przegrywów chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem - ja absolutnie nie chce zmieniać kobiet. FAJNE są i nic na siłe. Czasem trafi się miła niespodzianka
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.