CarpeDiem24
CarpeDiem24
  19 listopada 2017 (pierwszy post)

Witam. Z tego co zauważyłem duża część kobiet na Fotce to samotne panie z dzieciakami.
Na początku szukały niegrzecznych chłopców, którzy zrobili im kilka pociech, a następnie się ulotnili.
Teraz te dziewczyny szukają już grzecznych chłopców, ustatkowanych i najlepiej majętnych.
Co sądzicie o moich spostrzeżeniach ?

CuteNinja
CuteNinja
  14 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: mam wrażenie, ze ten watek to miejsce do wypłakiwania sie przez zakompleksionych samcow, ktorym nie wyszlo

Jedyne trafne podsumowanie.
Coke
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
Coke
  14 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: ImTheOne91: mam wrażenie, ze ten watek to miejsce do wypłakiwania sie przez zakompleksionych samcow, ktorym nie wyszlo Jedyne trafne podsumowanie.

chyba znalazłem właśnie rozrywkę na te rzadkie dni kiedy zżera mnie nuda - będę czytał tego typu tematy na tym forum d83dde1c szkoda że rzadko tu wchodzę.
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  16 lutego 2018

Sadze ze Ciebie, mnie i innych powinno to gówno obchodzic. Niech sobie kazdy uklada zycie po swojemu a my nie jestesmy od tego zeby osadzac. Twoj cyrk - Twoje malpy. Pozdrawiam

Krisjarocin1984
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 0
wpis jest ukryty
Eromen
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 0
Eromen
  17 lutego 2018

Część dziewczyny

Eromen
Reputacja: -4 | BluzgometrTM: 0
Eromen
  17 lutego 2018

Część dziewczynyd83dde0a

Zua
Reputacja: -163 | BluzgometrTM: 86
Zua
  17 lutego 2018

Która część dziewczyny? Chętnie kupię!

Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)

Krzysiekk7
Krzysiekk7
  17 lutego 2018
Zua
Zua: Która część dziewczyny? Chętnie kupię!

Pewnie mu o nerkę chodzi xDD
Eniaaa
Eniaaa
  17 lutego 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Zua: Która część dziewczyny? Chętnie kupię! Pewnie mu o nerkę chodzi xDD

:-))))))))) Najlepsze sa te pseudo- faceciki , którzy mają inteligencję muszki owocówki , i wpadają z nuenacka w srodek dyskusji z tekstami "część dziewczyny"...żenada..i dziwić ze że taki potem ma 50 + i dalej na fotce szuka swojej księżniczki :-)
Eniaaa
Eniaaa
  17 lutego 2018
Eniaaa
Eniaaa: Krzysiekk7: Zua: Która część dziewczyny? Chętnie kupię! Pewnie mu o nerkę chodzi xDD :-))))))))) Najlepsze sa te pseudo- faceciki , którzy mają inteligencję muszki owocówki , i wpadają z nuenacka w srodek dyskusji z tekstami "część dziewczyny"...żenada..i dziwić ze że taki potem ma 50 + i dalej na fotce szuka swojej księżniczki :-)

Sorki - chciałam zacytowac Eromena, coś mi tel.szwankuje..
Krzysiekk7
Krzysiekk7
  17 lutego 2018

Nie szkodzi :D

mbs
mbs
  17 lutego 2018

bardzo często kobiety nie szukają dobrych chłopaków bo taki im się znudzi nie wzbudza w nich emocji a kobietki to istoty emcjonalne

poza tym wszystkie ideały odchodzą na bok i wartości jeśli widzą wg swojego gustu ciasteczko

http://redpillersi.pl/kobiety-kochaja-wnetrze-czyli-alfa-szmaci-beta-placi/

ciekawy eksperyment gdy koleś wstawił fotkę atrakcyjnego modela :)

cytuję ...

Rezultaty eksperymentu na portalu randkowym
Rezultaty są obłędne (serio). Każda dziewczyna dodała mnie do pary na portalu randkowym!

Pary parami, ale w badaniu chodziło o coś innego, czyli sposób rozmowy z dziewczynami, z którymi dopasowało.

Mogłem dosłownie powiedzieć wszystko, być jaki chcę, a dziewczyny i tak były mną zainteresowane. Nie musiałem stosować żadnych tricków podrywu, otwieraczy, próbować zainteresować charakterem, opisem, starać się. Nie musiałem też być grzeczny, aby nie uznały mnie za zboczeńca, który chce tylko seksu.

BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie
  18 lutego 2018

Ziomek to mi wyglada na test robiony na angielkach/amerykankach... z tego co mi mowil jeden Anglik to u nich seks jest uznawany za cos oczywistego i jako zwykla ludzka przyjemnosc. Jesli chodzi o Polki to czasem mam wrazenie ze dla nich jest rownoznaczny ze startem promu kosmicznego.

Nafucony
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Nafucony
  18 lutego 2018
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: z tego co mi mowil jeden Anglik

Miarodajna informacja.
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: to u nich seks jest uznawany za cos oczywistego

Oczywiście jeśli jest to piątek lub sobota,oczywiście pub,oczywiście prochy i gorzała i oczywiście partner poznany 2 minuty wcześniej ,oczywiście koloru innego niż biały:)
BekaZciebieModzie
BekaZciebieModzie: Jesli chodzi o Polki to czasem mam wrazenie ze dla nich jest rownoznaczny ze startem promu kosmicznego.
Bez silników.
Kolejny eksperyment porównawczy polegał na "zawieszeniu wzroku" na kobiecie ,powyżej ustawowego limitu czasu:)Czyli tak ułamek sekundy powyżej 2 sekund:)
Wyniki:Polka kilkanaście lat temu , w najlepszym przypadku delikatny uśmiech w stronę patrząceg,.w najgorszym totalna ignorancja.
Angielka w najlepszym przypadku szybka kontrola ubioru czy czasami coś jest nie tak bo ktoś patrzy,w najgorszym stek wyzwisk i wielkie oburzenie.
Polka w dzisiejszych czasach porównywalnie z Angielką.
RadoslawL
RadoslawL
  18 lutego 2018

...gdy dzieci robią sobie dzieci to efekt zawsze bedzie z góry wiadomy..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.