irbit
irbit
  31 października 2017 (pierwszy post)

Ja nie obchodzę, dla mnie to mało Polskie kto się zgadza a kto nie i czemu ?

ASZABENE
ASZABENE
  31 października 2017

A ja już od 33 lat będę jutro świętował ponieważ mam urodziny d83dde01

AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 15
AmongUs
  31 października 2017

Zawsze beka ze 30+ maja na ten temat do powiedzenia najwiecej a nie brali w tym udzialu nigdy xd tak jakby im cukierki przelecialy przez palce a i reszty swietoebliwych to tez tyczy

fajnablondiii91
fajnablondiii91
  1 listopada 2017

Ja tez nie obchodzę Halloween bo to święto satanistów. Poszukajcie sobie na necie skąd się to "święto" wzięło i co wtedy robili

wziac
Reputacja: -138 | BluzgometrTM: 3
wziac
  1 listopada 2017

Nie obchodzę w sumie żadnych świat urodzin tez , nawet w wigilie wieczór traktuje jako specjalna kolacje ale psychicznie radość ze mam dzien wolny i tyle , na tym się kończy nie lubię spędów bydła rodzinnych spotkań ect

AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 15
AmongUs
  1 listopada 2017

Dlatego mialem cie tyle razy, nuda xd

JohnTheRevelator
JohnTheRevelator
  1 listopada 2017
https://www.youtube.com/watch?v=-u0RQkj3Tic d83dde04d83dde03
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  2 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie "obchodze" tego typu pogańskich zwyczajów,

Za to obchodzisz boże narodzenie, walentynki, oblewasz się wodą a na wielkanoc malujesz pisanki.. Na na Kupalnockę puszczas chińskie lampiony ..więc w czym masz problem? Bo kościół powiedział Ci że Halloween jest bee? Przecież ten sam kościół (dla swoich korzyśc)i skradł masę pogańskich obrządków.

d83ddc7b uuuuuu! A teraz nie gadaj, tylko wyskakuj z cukierków! Raz raz..
LockOn
LockOn
  4 listopada 2017

I tak byłem w pracy .

LockOn
LockOn
  4 listopada 2017
Sarna
Sarna: Żyjemy w miarę wolnym kraju,

A to dobre d83dde02. Co tam u ciebie słychać Madzia startujesz w jakiś zawodach ???
LockOn
LockOn
  4 listopada 2017
Sarna
Sarna: Żyjemy w miarę wolnym kraju,

A to dobre . Co tam u ciebie słychać Madzia startujesz w jakiś zawodach
Sarna
Sarna
  5 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: A to dobre . Co tam u ciebie słychać Madzia startujesz w jakiś zawodach

sezon pomału sie kończy, chociaż nie wiem czemu w tym roku przegapiłam bieg na 11 listopada, zapisana byłam na zakończenie Grand prix Wlkp, to było wczoraj , ale nie dałabym rady, bo akurat to było po nockach byłam o 8 zasnęłam, niestety praca zabiera mi wile sobót a biegi przeważnie są właśnie wtedy.
Podkręciłam trochę kilometrówkę ostatnio 3 razy w tyg, do 12km w tym jedne podbiegi, i raz w tyg do 20km, dzisiaj akurat wybieg jeden długi, piekna pogoda aż chce się wyjsć, a jak tam u Ciebie?
LockOn
LockOn
  5 listopada 2017
Sarna
Sarna: piekna pogoda aż chce się wyjsć, a jak tam u Ciebie?

Mniej biegam przez prace ale dzisiaj mamy zawody u mnie na wiosce bieg na 10 km d83dde0a więc jest dobrze . A poza tym star bida .
Marcino77777
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Marcino77777
  7 listopada 2017
https://www.youtube.com/watch?v=_UT3N9w3hWU&t=19s Zdecydowanie nie dla halloween !!!!!
Marcino77777
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Marcino77777
  7 listopada 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tez nie obchodzę Halloween bo to święto satanistów. Poszukajcie sobie na necie skąd się to "święto" wzięło i co wtedy robili

Ja też nie obchodzę zdecydowanie się zgadzam z tobą :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.