Ja nie obchodzę, dla mnie to mało Polskie kto się zgadza a kto nie i czemu ?
lista tematów
Halloween strona 3 z 3
Zawsze beka ze 30+ maja na ten temat do powiedzenia najwiecej a nie brali w tym udzialu nigdy xd tak jakby im cukierki przelecialy przez palce a i reszty swietoebliwych to tez tyczy
Ja tez nie obchodzę Halloween bo to święto satanistów. Poszukajcie sobie na necie skąd się to "święto" wzięło i co wtedy robili
Nie obchodzę w sumie żadnych świat urodzin tez , nawet w wigilie wieczór traktuje jako specjalna kolacje ale psychicznie radość ze mam dzien wolny i tyle , na tym się kończy nie lubię spędów bydła rodzinnych spotkań ect
Za to obchodzisz boże narodzenie, walentynki, oblewasz się wodą a na wielkanoc malujesz pisanki.. Na na Kupalnockę puszczas chińskie lampiony ..więc w czym masz problem? Bo kościół powiedział Ci że Halloween jest bee? Przecież ten sam kościół (dla swoich korzyśc)i skradł masę pogańskich obrządków.
uuuuuu! A teraz nie gadaj, tylko wyskakuj z cukierków! Raz raz..
sezon pomału sie kończy, chociaż nie wiem czemu w tym roku przegapiłam bieg na 11 listopada, zapisana byłam na zakończenie Grand prix Wlkp, to było wczoraj , ale nie dałabym rady, bo akurat to było po nockach byłam o 8 zasnęłam, niestety praca zabiera mi wile sobót a biegi przeważnie są właśnie wtedy.
Podkręciłam trochę kilometrówkę ostatnio 3 razy w tyg, do 12km w tym jedne podbiegi, i raz w tyg do 20km, dzisiaj akurat wybieg jeden długi, piekna pogoda aż chce się wyjsć, a jak tam u Ciebie?