O sobie nic ... a o innych wszystko ...
Hmm to takie polskie strona 2 z 2
Szkoda, ze twoja laska tego nie czyta bo alimenty miałbyś nie 300 a 3300 i trzymałbyś mordkę w porządeczku. Liczysz chyba na to, ze kolejna da się zwabić w sidła twojej impotencji umysłowej
Jak twoja kobieta zajmowała się twoim dzieckiem, to ty paziu "królowej" gdzie byłeś? Czym się zajmowałeś? smyrałeś kolejną po szyi? powinna tobą ona i każda kolejna, drzwi z futrynami wybić. Ty piszesz o charakterze?! Cóż za hipokryzja! Ty nie masz kręgosłupa bo ci go dziwki przetrąciły
Wystarczy, że ty nam swoje "bujne życie erotyczne" opowiedziałeś. Przynajmniej wszystkie mądrzejsze kobiety na tym portalu ostrzegłeś przed samym sobą jest ale w głowie pusto
to musisz niestety zgadywać, a ja mam pewność że nie spałeś z nikim i pytać nie musiałam. Zresztą która by chciała taką ofermę
to tylko twoje zdanie i wiesz wsadź sobie je w buty będziesz wyższa i może Cię jakiś zacny dżentelmen wreszcie zauważy ...
W przeciwieństwie ofermo do ciebie, ja nie zabiegam o niczyje względy. Nie płaszczę się przed nikim i nie udaje ofiary losu żeby wzbudzić czyjeś zainteresowanie i litość. Proponuję ci teraz byś poćwiczył stanie na główce, tylko nie pomyl z tą 2. Jak ci krew z jąder spłynie do mózgu, to może da się jeszcze z ciebie coś ogarnąć