Nie rozumiem tu na fotce jak i innych portalach społecznościowych dziewczyn które szpecą swój ładny a nawet piękny wizerunek na zdjęciu nakładając na nie filtry zwierząt tj psów kotów a nawet świń jednocześnie upodabniając się do nich.Dziewczyno jesteś człowiekiem mającą swoją godnośc i szacunek do siebie czy zwierzęciem? .Jeśli jesteś zwierzęciem to może zamień się rolami i idź do budy lub do obory .
Zdjęcia Dziewczyn Z Nałożonymi Na Twarz Filtrami Psów Świń Itp strona 1 z 3
Drogie dziewczyny pozakładajcie sobie jeszcze obroże na szyje i kagańce na usta jeśli tak lubicie upodabniać sie do psów czy świń, i nie zapominajcie przy załatwianiu się na czworaka dzwignąć nóżki.Rozumiem zwierzęta są fajne ale bez przesady.
Ja widzę w tym zjawisku pewien pozytywny aspekt - przynajmniej od razu wiem, z kim nie warto zaczynać rozmowy.
Uwierz mi, to nie najgorsze co dziewczyny sobie robią.
Przykład:
Kiczowate tatuaże z jakimiś bzdurnymi napisami typu "Always Be Youself" czy "Follow Your Dreams" szpecą je bardziej niż animowane uszy psa.
Zarowno na meskich jak i kobiecych twarzach tego typu 'dodatki' nie wygladaja ani fajnie, ani estetycznie ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
ech szkoda zaglembiac się w temat. Prawda odrazu widać z kim nie warto rozmawiać, można by powiedzieć ze naturą sama eliminuje słabe osobniki
No cóż. Tak już bywa. Jak się to komuś podoba to sobie te filtry nakłada i w sumie to ich sprawa. Taka moda, a moda jak to moda- z czasem przemija. Oby i tym razem przeminęła bezpowrotnie :p.
Wygląda to idiotycznie, ale z drugiej strony... jak ja byłam młodSZA, to zapewne też robiłam coś, co wyglądało idiotycznie. Młodość rządzi się swoimi prawami, moda na różne rzeczy zresztą też. Estetycznie filtrom mówię nie. Ale tak życiowo to ani mnie one ziębią, ani grzeją.
Moda jak moda, prawie zawsze jest do "czterech liter". To nie pierwszy trend na FOTCE. Pamiętasz foty na kiblach, wannach, pralkach, lodówkach, mikrofalówkach, sokowirówkach i innych sprzętach, które akurat stały "pod ręką"? Tylko czekały tylko na to, by wskoczyć na nie i cyknąć fotkę w dziwnej pozie. A np. zdjęcia z "zaskoczenia", gdzie własna ręka dopadała Cię z aparatem i cykała fotkę, pamiętasz? ..zdjęcia z pozycji żyrandola, zdjęcia wydmuchiwanego dymu, zdjęcia na wszelkiego rodzaju torach kolejowych etc., ramki, serduszka, korony, wianki... Tego kiedyś była cała masa. Teraz mamy trend na zezwierzęcenie człowieka -nie tylko za pomocą idiotycznych nakładek na fotki, ale i to przeminie jak rozwolnienie. Trzeba to przetrwać i czekać na kolejne idiotyzmy.