Nie rozumiem tu na fotce jak i innych portalach społecznościowych dziewczyn które szpecą swój ładny a nawet piękny wizerunek na zdjęciu nakładając na nie filtry zwierząt tj psów kotów a nawet świń jednocześnie upodabniając się do nich.Dziewczyno jesteś człowiekiem mającą swoją godnośc i szacunek do siebie czy zwierzęciem? .Jeśli jesteś zwierzęciem to może zamień się rolami i idź do budy lub do obory .
Zdjęcia Dziewczyn Z Nałożonymi Na Twarz Filtrami Psów Świń Itp strona 2 z 3
Nie lepiej żyć swoim życiem zamiast ciągle oglądać się na innych? Mnie osobiście kompletnie nie interesuje kto co sobie na twarz nakłada. Ich życie, ich profile, ich sprawa. Co wam do tego i jak może was to wkurzać, jeśli to w żaden sposób was nie dotyczy? No luuudzie, ogarnięcie się :D
Chyba nie kumasz o co chodzi autorowi tematu. Zapewne ja również, ale wydaje mi się, że chodziło o to, że autora irytuje fakt, że jest "sporo" profili (sam na takie trafiłem), gdzie nie ma ani jednego zdjęcia bez przeróbki twarzy. I to takiej przeróbki, że twarz nie przypomina ludzkiej.
Nie powinienem wypowiadać się na temat przerabiania zdjęć i mówić, że to mnie irytuje czy nie podoba mi się itp., bo sam na profilu mam tylko jedno zdjęcie. Mi to nie przeszkadza, bo tak jak napisałem wcześniej -to kolejna moda, którą trzeba przeczekać. Tu nie chodzi o to, czy Ciebie lub mnie dotyczy czyjeś przerobione zdjęcie, ale wyobraź sobie, że każdy zarejestrowany profil zawierałby wyłącznie przerobione zdjęcia i czym w takiej sytuacji kierowałbyś się przy ocenie TAK lub NIE? Z kim chciałbyś zamienić kilka zdań? I ogólnie kto by Cię zainteresował i czym? W takiej sytuacji chyba tylko jedno kryterium (poza opisem) grało by rolę, mianowicie -kto bardziej przypomina świnię/psa/kota/szczura czy kozę albo hybrydę.
Sorry za chaotyczną wypowiedź, ale "5'cio gwiazdkowiec" koniaczek wpadł mi w łapska i już czyni to co powinien.
Ege szege dre!
Dodawanie takich zyebanych zdjec powinno byc zakazane kobieta przerobiona na pieska to definitywnie SUKA albo na prosiaczka SWINIA a potem sie taka jedna z kolejna dziwia ze ktos je przezywa od takich czy owakich.... albo wklei taka pińcet zdjec i na wszystkich robi dziubaska i czlowiek sie zastanawia czy to dziubasek czy jej krzywy ryj .... dlaczego nie moga miec slucznych zdjec jak nasza moderatorka O! Albo biegaczka P. Na zdjeciach powinna byc wyeksponowana pasja gitara jak8ec medale lub milosc do ptaszkow XD
Fajne to nowe zdjecie loszko XD ale za zwyczaj slysze ty lujaj jaka fajna świnia XD czy cos w ten desen
Trafiam na profil gdzie nie widać twarzy albo wszystkie zdjęcia są z takimi filtrami, daję NIE i tyle. Proste :D
A jak tylko takie zdjęcia będą na każdym profilu to usunę tu konto i tyle. Świat się przez to nie zawali :D