Siema, mam takie jedno pytanie po co kobiety zakladaja konto na fotce zeby sie dowartosciowac ? Czy zeby poczytac komplementy na swoj temat ? 90% kobiet nie odp na wiadomosci i faceta i tak tu nie znajdzie w sumie sie nie dziwię , jak kazdy facet pisze fajne cycki napisz priv, jak sie wam tak bardzo chce towejdzcie na rokse tam macie do wyboru do koloru 150zl za godz to nie duzo.Pzdr
lista tematów
Nie kumam tych dziewczyn strona 3 z 4
Panthera: BekaZciebieModzie: Ja wiem ze coś takiego nie miesci sie w Twoim feministycznym móżdżku :D
nawet nie wiem o czym mówisz, bo nawet nie potrafisz poprawnie zacytować fragmentu, do którego się odnosisz.
To pewnie dlatego że jestem mężczyzną :D Nawet jesli bym potrafil to i tak bys nie zrozumiala :D
Panthera: BekaZciebieModzie: To pewnie dlatego że jestem mężczyzną :D
pewnie dlatego, że jesteś głąbem.BekaZciebieModzie: Nawet jesli bym potrafil to i tak bys nie zrozumiala :D
Bo głąbów ciężko mi zrozumieć.
Bo po prostu jestes tępa dzida z której wszyscy sie smieja :D Ty prostego zdania nie rozumiesz a dopiero innych ludzi :D
odezwal sie, tępy chooj :D
tu sie kazdy z każdego śmieje, nie dziwi mnie to.
Jak nie umiesz poprawnie pisać, to jak mam to zrozumieć?
Nie będe dyskutować z taką amebą jak ty.
Konto usunięte: Piszesz, że nie kumasz dziewczyn, ale zauważasz, że problemem są faceci ...
Kumać dziewczyny to z założenia trudne zadanie.
Gdybys dziennie dostawał 200 wiadomości od zboków, to też byś miał problemy z rozróżnieniem kto jest kto i wolał czasem nie odpisywać.
Spróbuj inaczej skupić na sobie uwage np. Na czacie lub na forum ;) i Cierpliwości kolego ;) cenne znajomości wymagają czasu ;)
oooo! otóż to :) ! brawo ty.
a co niby moze soba reprezentowac. i cokolwiek zyskiwac przy jakimkolwiek poznaniu zindoktrynowana regulaminem fotki przedstawicielka moderacji xd
zawsze mnie intryguje co popycha tubylcow do upodlenia sie i dorwania sie do fotkowego koryta mi honor nigdy by na to nie pozwolil xd a co do reszty nie bafz taka pewna swinko bo to cie zgubi xd×2
AmongUs: zawsze mnie intryguje co popycha tubylcow do upodlenia sie i dorwania sie do fotkowego koryta mi honor nigdy by na to nie pozwolil xd a co do reszty nie bafz taka pewna swinko bo to cie zgubi xd×2
swinke to ty wez sobie do lozka i do niej tak rozmawiaj!
mnie od zawsze intrygowalo czym kieruja sie tacy ludzie jak ty...
moze to wina trudnego dziecinsta? ale w zadnym wypadku to nie usprawiedliwia takiego zachowania!