Siema, mam takie jedno pytanie po co kobiety zakladaja konto na fotce zeby sie dowartosciowac ? Czy zeby poczytac komplementy na swoj temat ? 90% kobiet nie odp na wiadomosci i faceta i tak tu nie znajdzie w sumie sie nie dziwię , jak kazdy facet pisze fajne cycki napisz priv, jak sie wam tak bardzo chce towejdzcie na rokse tam macie do wyboru do koloru 150zl za godz to nie duzo.Pzdr
lista tematów
Nie kumam tych dziewczyn strona 2 z 4
Po gowno , z mojego posta idzie wywnioskować po co zalozylem konto a wiekszosc facetow to utrudnia , jak jestes taka nie kumata to nie pisz wiekszosc wie o co chodzi a reszta filozofuje i lapie za slowka .
ble ble ble ... śmiać się czy płakać ... era Internetu to jakiś absurd kto chce poznawać normalnych ludzi powinien wiedzieć że retro jest teraz na czasie i niech po prostu powie dziewczynie obok w sklepie cześć lub dzień dobry ... a nie szuka jej na fb fotce czy pozdrowi ja na jakimś spottet ... jeszcze trochę i będziemy zakładać rodzinę przez neta ...
Tylko wyłącznie po to ...
A to nie to samo ?
Bo te do których piszesz mają zawalone PW zdjęciami członków i propozycjami o sex więc nawet z tej opcji nie korzystają.... prędzej zagadasz komentując w jakis ORYGINALNY sposób jej zdjęcie a jeśli ma zablokowane komentowanie to już tylko cudem jakims może ci się udać nawiązać kontakt.
Reklama
Wiadomo ze komplementy bardziej dzialaja na laski niz na kolesi wiec wiadomo po co to robia :D smiesznie zalosne teksty- to wina facetow :D :D dobre
Panthera: IHSI: Szkoda już nawet się wypowiadać w takich tematach , bezsensowne to już jest
szkoda tylko, ze przez takich ludzi coraz wiecej facetów rowniez ma problemy ze zrozumieniem kobiet, a potem wierzą w jakieś mity na ich temat i wielkie zdziwienie, ze okazują sie nieprawdziwe.
Zdziwnienie że okazuja sie nieprawdziwie :D :D :D :D :D