Konto usunięte: Jezioro Wolsztyńskie, ponoć ładnie ale nie wiem czy się dokulasz. Ja się wybieram w okolice Leszna i do samego Posen. Mógłby i rowera zabrać
aaa.. znane tereny, byłam tam na biegach dosyć niedawno:D
Konto usunięte: Po to są szpilki, że wysmuklają figurę i nogi. Jeżeli ubierzesz płaskie buty, to na pewno wyglądać będziesz jak przysłowiowa kaczka. Akurat biały kolor, nie jest naszym "sprzymierzeńcem" bo blondynki wyglądają w nim nijak. Blondynki mają raczej delikatną karnację, a przy blond fryzurze i przy bieli wygląda to często dość "bezpłciowo" jeżeli rozumiesz co mam na myśli. Ja bym to czymś "rozświetliła" Jeżeli już wybrałabym białą kieckę, to z mocniejszymi akcentami, takimi jak Ci pisałam, ale nie czarny. Wiem że pasuje, ale za duży kontrast i wg mnie za bardzo przytłumi delikatny haft. Czerń jest ciężka.
wiem szpilki są kobiece i w ogóle, mam sandałki na podwyższeniu i delikatnym korku, nie czuję sie w szpilkach ,próbowałam i cierpię w takich butach pewnie dlatego że mało w ich chodzę, nie wyobrażam sobie dylać kilka godzin w ich:D
Co do koloru samego i bladości, akurat ostatnio postarałam się zeby blado nie wyglądać, trochę słońce i kilka razy sobie pomogłam sztuczna opalenizna, nie przesadziłam też w druga strona, bo to raczej nie wygląda ani zdrowo, ani dobrze, nie założę jasnej kiecki jakbym była trupio blada, nie chcę straszyć w jasny dzień;D
Dzięki wam za rady, dobrze znać opinie ludzi, którzy nie przytakują tylko dlatego żeby nie zrobić przykrości, jak to zrobi ktos co stoi obok.
Wesele już jutro, został fryzjer i makijaż i można ruszać;D