Ja i CuteNinja tam (prawdopodobnie) będziemy. Ktoś ewentualnie chciałby zasilić nasze grono? To temat wstępny, lecz bliżej sierpnia z pewnością porozmawiamy o tym na poważnie. Poziom biegu dostosujemy do poziomu zaawansowania naszej potencjalnej grupy w takich eskapadach.
lista tematów
Runmageddon, Poznań, 12.08.17 strona 4 z 6
jedno jest pewne czym później się zapiszesz tym drożej.
Listopad - 169 PLN
Grudzień - 179 PLN
Styczeń - 189 PLN
Luty - 199 PLN
Marzec - 209 PLN
Kwiecień - 219 PLN
Maj - 229 PLN
czerwiec - 239 PLN
lipiec - 249 pln
Sierpień - 249 pln
w ogóle to chyba razem musicie się zapisac w jedym czasie, albo utworzyć drużynę, bo inaczej możecie pobiegnąć sobie w innym czasie, już nie pamiętam co jaki czas oni wypuszczali osoby, co 20-30 minut jedną grupę chyba.
Konto usunięte: Madzia dasz jakieś wskazówki dotyczące runmagedonu jak go ukończyć bez żadnych złamani i urazów wewnętrznych
Hejka, wystarczy że trochę tam sobie biegasz, to ukończysz jak naprawdę jak zależy Ci a dobrym wyniku żeby być w czołówce musialbys ćwiczyć intensywnie pewnie z pół roku albo rok na siłowni.
A tak pół żartem ,pół serio się zapytam jakaś otoczka medyczna jest przy takiej imprezie ,czy trzeba się samemu poskładać i do szpitala doczolgac ?
mam jakies 4 tygoidnie przerwy od biegania, dopiero od tygodnia mieszkam w innym miejscu, do tego mam zatoki zawalone, jak przez 2 lata nawet nie byłam przeziębiona, tak teraz co 2 miesiące coś mnie dopada, pewnie zła dieta, mało snu i praca w nagdodzinach wychodzi.
Teraz raczej Olęderski Festiwal Biegowy w kwietniu, tam mam do wyboru, maraton, półmaraton lub 10km, zdecyduję się pewnie z miesiąc przed startem na dystans, nie wiem jak będzie z przygotowaniem.
Uciekam spać. Dobranoc.