Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017 (pierwszy post)
Ja i CuteNinja tam (prawdopodobnie) będziemy. Ktoś ewentualnie chciałby zasilić nasze grono? To temat wstępny, lecz bliżej sierpnia z pewnością porozmawiamy o tym na poważnie. Poziom biegu dostosujemy do poziomu zaawansowania naszej potencjalnej grupy w takich eskapadach.
fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Rzeczywiście wówczas biegłbym szybciej. I jak najdalej od miejsca, w którym byś się znajdował :D

To ja bym musiał przed tobą biec najlepiej tyłem,mógłbym tobie kibicować i uciekać od ciebie a ty byś mnie gonił ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy CuteNinja będzie pilnować twojego łóżka szpitalnego, żeby nikt się przy nim nie tłoczył i byś mógł w spokoju odpoczywać :D

Jej mąż był by zazdrosny że mnie tak pilnuje ;) jeszcze coś by mi złamał albo zrobił ;)

Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
LockOn
LockOn
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja i CuteNinja tam (prawdopodobnie) będziemy

Ja zaliczam runmagedon 13.5.2017 Wrocław i na Woodstock 3 sierpnia.
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
Cóż mogę powiedzieć Run eldim Run ,forestowi jakoś się udało to i tobie się uda d83dde0a
CuteNinja
CuteNinja
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja zaliczam runmagedon 13.5.2017 Wrocław i na Woodstock 3 sierpnia.

Powodzenia! Pochwal się wynikiem ;)
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Cóż mogę powiedzieć Run eldim Run ,forestowi jakoś się udało to i tobie się uda

Ja w siebie wierzę i myślę, że dam radę. Nawet pomimo wojny psychologicznej z wojowniczką ninja :D
A Ty, czemu nie dołączysz? Zapraszamy! Przybliż mi proszę tak w ogóle etymologię swojego nicku, cóż to znaczy ASZABENE? :D
LockOn
LockOn
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Powodzenia! Pochwal się wynikiem

Dzięki d83dde0a nie ma sprawy powodzianie w Poznaniu .Pogadajcie z praksydą on już brała udział w rumagedonie i mieszka wielkopolsce.
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: i na Woodstock 3 sierpnia.

A na Woodstock też bym się kiedyś chętnie wybrał, tam musi być elegancki klimacik :D A może Wy, którzy już byliście, odpowiecie mi na pytanie - co czyni Woodstock wyjątkowym?
Konto usunięte
Konto usunięte: Pogadajcie z praksydą on już brała udział w rumagedonie i mieszka wielkopolsce.

Może sama tu zajrzy.
CuteNinja
CuteNinja
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: pomimo wojny psychologicznej

Zaraz tam wojny... gotowa jestem nawet ciągnąć Twój stojak na kroplówkę na trasie. Takie ze mnie kochane stworzenie.
Eldim
Eldim
  27 stycznia 2017
Po tym jak skaleczę się zatrutą pocztówką? :D
LockOn
LockOn
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Woodstock wyjątkowym?

Klimat i ludzie oraz muzyka .
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
Dlaczego się nie przyłączę ? Hmmm... chyba ciągle mam traumę po nieudanym zeszłorocznym wiosennym starcie ligi kopanej (wiejska kl. B.widzę że grasz to będziesz wiedział o co chodzi )w każdym bądź razie skończyło się dwumiesiecznym L4 i tak jakos sporty wyczynowe staram sie omijac szerokim lukiem . Na hale lub orlika jedynie z chlopakami pograc chodze d83dde0a.
A co do nicku ,wiąże się to z zamierzchlymi czasami gdy przebywalem w Rumuni, dwa słowa oznaczające to samo zaczerpnięte z ich języka (pojęcia nie mam jak się to piszę ,ale tak się je wymawialo )d83dde0a
ASZABENE
ASZABENE
  27 stycznia 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
W każdym bądź razie jak się już zbierzecie ,życzę wam powodzonka i jak na wojnie nie porzucajcie rannych d83dde0a(to do ninjy żeby Cię dociagla do mety eldim )
CuteNinja
CuteNinja
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Po tym jak skaleczę się zatrutą pocztówką? :D

Nie dramatyzuj, proszę Cię! :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ciągle mam traumę

Runmageddon jest najlepszym lekiem na traumę d83dde02 A jak nie, to serio wpadnij chociaż pokibicować, będzie też afterparty na OIOMie.
LockOn
LockOn
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę Cię

A może się chcecie zapisać na półmaraton Poznański 26 marca ???
CuteNinja
CuteNinja
  27 stycznia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ???

Ja w marcu odpadam, jestem zbyt zajęta. Ale może ktoś inny :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.