Pogodny1985
Pogodny1985
  26 stycznia 2025 (pierwszy post)

Witam. Jedno i podstawowe pytanie. Czy tutaj moderatorzy to działają ? Administratorzy ? Czy sobie robią po prostu jaja ? Kiedyś, kilkanaście lat temu, to była FOTKA i był TEAM jak się należy. Już po samym forum widać " tematy zamknięte ", więc, aktywność prawie że zerowa, a co dopiero mówić o działaniu po za forum. Da się zauważyć, że obecnie jest tutaj " ELITKA " i ma wywalone na zasady, no ale... Liczy się to że jest się górą nad wszystkimi. Bez jaj... Padnie ten portal szybciutko. I może to dobrze bo 90% kont fejury, brak aktywności 3-10 lat, a nawet 16 lat ?!. Co do płci męskiej...90% jak nie lepiej " ślinotoków "... To powinno się " posprzątać ", aaaale, są sprawy ważne i ważniejsze jak widać...;)

jacek1982r
Reputacja: -27 | BluzgometrTM: 6
jacek1982r
  26 stycznia 2025
Forum nie ma przypisanego moderatora, ale jest odwiedzany przez FP i MOD no OWAD który dobrze zna zasady Forum bo był Mod forum . Szefostwo poszło w stronę Facebook i z portalu społecznościowego stał się portalem hmm chyba tematycznym . Na każdym portalu są profile na których już pajęczyny wiszą . Co do Elit hmm nie spotkałem się z takim czymś a Moderatorzy i Fotka Przyjaciele robią swoje i w każdej sprawie można do nich napisać. A Fotka no cóż ! Jest jaka jest i trzeba się z tym pogodzić
masskotek
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 8
masskotek
  2 lutego 2025

W zeszłym roku pisałem o tym w temacie "śmierć fotki". Z jednej strony fejki utrzymują przy życiu ten serwis, sprawiając na mniej kumatych użytkownikach wrażenie, że jednak coś tu się dzieje, a z drugiej strony hamują jakiekolwiek szanse na rozwój. Nie ma się co oszukiwać, właściciele fotki prędzej zamkną portal niż pozwolą znowu nam swobodnie komunikować się ze sobą. To by z miejsca zdemaskowało wszystkie fejki i nie jest to na rękę właścicielom. Wolą sprzedać raz na tydzień premium za 10 zł napalonemu dziadowi niż postawić na zadowolenie wszystkich użytkowników.

Ciekawy jestem jaka jest prawdziwa liczba użytkowników. Obawiam się, że jest to śmiesznie niska liczba.

Reputacja: -634 | BluzgometrTM: 1
Owad
  11 lutego 2025
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
masskotek
masskotek: Ciekawy jestem jaka jest prawdziwa liczba użytkowników. Obawiam się, że jest to śmiesznie niska liczba.

Na 2018 było 19 milionów kont.
Przez wszystkie te lata na serwisie zostało założone 19 milionów profili, 45% założyły kobiety, 55% mężczyźni. Takie info można znaleźć tutaj https://fotka.com/onas
Ale ile kont zostało usuniętych przez użytkowników to wielka nie wiadoma.
Co do fejk, są i będą. Monitorujemy profile, fejkowe konta są blokowane!
HardStyled83ddd0a