Cześć,
W lewym górnym rogu pojawiła się informacja o nowym wyglądzie Fotki. Jak najmocniej zachęcam Was do przejścia na nowy widok i napisania informacji zwrotnej, jak Wam się podoba nowa wersja Serwisu :)
Nowy wygląd znajdziecie pod tym linkiem -> www.nowa.fotka.com
Nowy wygląd Fotki - Uwagi, komentarze, opinie strona 8 z 13
Bo mnie zbanujesz? ;) I tak stąd znikam, tylko nie wiem do kogo mam się zgłosic po zwrot kasy za niewykorzystaną subskrypcję. Forka działa mi jedynie na komputerze
Jeżeli w ustawieniach wyłączam dźwięk wiadomości ... a dźwięk z każdą przychodzącą wiadomością nadal jest odtwarzany to super nowa wersja . Polecam .
A co ja takiego złego napisałem? Kocurro chwali się ze wszystko ma takie aktualne i ze wszystko jej działa to zwrociłem jej uwage, ze słownik nieaktualny. Co w tym złego? Ja wiem, ze mnie nie lubisz, bo osmieliłem się tobie postawic w innym temacie i tym samym podpadłem na amen ale jak juz się czepiasz takich dupereli, to moze reaguj WŁAŚCIWIE w innych wątkach, w ktorych pozwalasz na obrazanie mojej osoby i jeszcze przyklaskujesz dokładając swoje pięc groszy.
Po co w ogóle jest ten temat na forum skoro nikt tego forum nie znajdzie ? Hahaha 🤣🤣🤣 Żeby fotkateam i moderatorzy mogli sobie lizać na wzajem wiadomo co ? Boicie się negatywnych opinii i tyle . Za to banowanie ludzi wychodzi wam 10/10 , to muszę wam przyznać .
fotka.com/forum lub forum dodaj sobie jako zakładkę. Ja od samego początku jak tu jestem mam właśnie forum jako osobną zakładkę pod 'fotką' i jest to chyba najlepsze rozwiązanie.
50% ludzi tutaj nawet nie potrafi poprawnie pisać, zresztą sama się dzisiaj popisałaś zdolnościami. Wymagasz od nich żeby znaleźli forum po slash'u ? dodali do zakładek ? Wymagaj też aby wypowiadali się tylko w pozytywny sposób co do zmian , a moderatorkę masz w kieszeni 😂
Ten temat jest po to, zeby ludzie mysleli, ze ich zdanie kogokolwiek interesuje. Zadne uwagi z tego tematu nie zostaną uwzględnione, bo decyzja o wprowadzeniu nowego wyglądu fotki zapadła zanim ten temat powstał. Ot takie miejsce, gdzie mozna ponarzekac, a i tak zrobią swoje. Nawet autorka tematu się nie wypowiada, no bo po co? Z resztą zapewne sama niewiele wie w kwestiach technicznych, to co się ma udzielac.
Nie da się korzystać no nic mi nie działa z telefonu który używam, usuwam konto bo nie będę płacił za coś z czego nie da się korzystać