Kocurrro: Przydałoby się kilka drobnych poprawek ale ogolnie serwis działa mi dobrze bez najmniejszych problemów czy artefaktów z wyświetlaniem. Co do użytkowników którzy smęcą, że to czy tamto proponuję zaktualizować system, przeglądarkę lub po prostu korzystać z normalnych programów a nie jakiś wynalazków.
Proszę mi powiedzieć, tylko podaj konkrety, kto tu korzystał z jakiś wynalazków i co to są wynalazki? Bo z tego co widzę strona rypie się na jak najbardziej dobrych programach jak Firefox, Chrome czy Opera. A nie są to niszowe programy tylko trzy najpopularniejsze przeglądarki. Twoje podejście działa na zasadzie, że jak ci przed domem zrobią kilka dziur to napiszesz "ale po co się oburzacie, kupcie sobie lepszą terenówkę i jeździjcie a nie korzystacie z jakiś wynalazków". Wypowiadasz się na tematy, na które jak zakładam pojęcie masz słabe. To strona ma się dostosować do potrzeb użytkowników a nie na odwrót. U mnie wszystko śmiga, bo sprzęt mam z najwyższej półki jak Ty, ale nie każdy musi taki mieć, a aktualizacje nie zawsze są dobre, wiele osób które są na bieżąco w technologi wie żeby nie aktualizować przeglądarek i programów za każdym razem, bo często zamiast poprawek jest po prostu więcej błędów.
Nowa strona jest nieczytelna, 5 minut szukałem jak się wylogować. Na siłe stara się przypominać badoo lub nowy wygląd facebooka. Fotka miała wierne grono użytkowników, bo była genialna w swojej prostocie. Wiadomości, głosy, podglądacz, zdjęcia - wszystko widoczne bez kombinowania. Nie każda zmiana musi być dobra, ta jest zła.
A ktoś tam o programistach pisał, że nie siedzą tu 24h. To odpowiedź do tej osoby - nie musi siedzieć, programiście po prostu się zleca zadanie i tyle. Wystarczyło raz zrobić funkcjonalny layout i by nie musiał siedzieć 24h