lista tematów
Czyżby wyciek z bazy danych fotki?
BartekI987: Wygląda to tak, jakby ktoś zdobył dane logowania do starych nieuzywanych kont i dodał do opisu adres strony.
Ustawianie takich statusów jest zabronione, gdy natkniesz się na taką treść- zgłoś takie konta najlepiej bezpośrednio do kogoś z Fotka Przyjaciół, tutaj lista:
https://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele
Niestety, muszę ten post ukryć z racji tego linku. :)
Kazde takie konto zgłaszam korzystając z opcji "zgłos naruszenie"
A nie mogłas wymoderowac samego linku? Bo teraz to wygląda bardziej jak cenzura niewygodnych dla serwisu tresci...
Apeluje o przywrocenie pierwszego posta z zasloniętym linkiem, chociaz umiesciłem go po to zeby ktos z serwisu wiedzial o co chodzi
BartekI987: A nie mogłas wymoderowac samego linku? Bo teraz to wygląda bardziej jak cenzura niewygodnych dla serwisu tresci...
Apeluje o przywrocenie pierwszego posta z zasloniętym linkiem, chociaz umiesciłem go po to zeby ktos z serwisu wiedzial o co chodzi
Edytować można tylko do 15 minut od dodania. :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Gdyby to były jedno czy dwu dniowe konta to co innego. A sprawa dotyczy kont np z 2008 roku, gdzie uzytkownicy pewnie nawet nie mają pojęcia o tym procederze
BartekI987: Gdyby to były jedno czy dwu dniowe konta to co innego. A sprawa dotyczy kont np z 2008 roku, gdzie uzytkownicy pewnie nawet nie mają pojęcia o tym procederze
Zauważyłem to moderując zgłoszenia, rzeczywiście bardzo stare konta z brakiem aktywności odżywają i pełną role reklamowych, może jakieś słabe hasła ustawione, ale to już dla administratora fotki zweryfikowanie.
Dziękuje za zwrócenie na to uwagi, zajmą się tym na pewno bardzo szybko.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Pytanie tylko jak zostały pozyskane hasła. Dzisiaj ze 3 takie konta widziałem wszystkie miały taki sam adres w opisie.
Myślenie życzeniowe. Nie ma sensu tego roztrząsać czy wiedzą czy nie, faktem jest ze ostatnio "ożyło" wiele martwych kont w celu promowania stron erotycznych. Wcześniej takie zjawisko widywałem jedynie na nowych, masowo zakładanych kontach.
zapewniam cię że jeśłi pokazują się takie profili z w/w linkami do strono dla Dorosłych to moderacja od razu na takie coś reaguję, lecz prosze pamiętam że mod ma też życie prywatne i nie jest w stanie siedzieć tu 24/7
Konto usunięte: zapewniam cię że jeśli pokazują się takie profili z w/w linkami do strono dla Dorosłych to moderacja od razu na takie coś reaguję, lecz proszę pamiętam że mod ma też życie prywatne i nie jest w stanie siedzieć tu 24/7
Ale o czym Ty w ogóle piszesz? Czy ja mam do kogoś pretensje, ze takie konta się pojawiają? Chodzi o to, ze są to stare, nieuzywane od dawna konta, do których ktoś musiał zdobyć hasła... Przeczytaj ukryty pierwszy post o ile masz do niego dostęp to zrozumiesz o co mi chodziło.