Jak mam usunac komentarze niechciane pod zdjecami ale na telefonie jak mam fotke.pl da sie czy nie? bo nie umiem a potrzebuje:( prosze o pomoc
lista tematów
JAK w telefonie na fotka.pl usunac komentarz pod zdjeciem?
ElwirciaS: Jak mam usunac komentarze niechciane pod zdjecami ale na telefonie jak mam fotke.pl da sie czy nie? bo nie umiem a potrzebuje:( prosze o pomoc
Jeżeli korzystasz z Fotka.com za pomocą Aplikacji to nie da się usunąć komentarzy, sprawdzałem u siebie i nie mogę tej opcji nigdzie znaleźć.
Ale możesz to zrobić logując się na Fotka.com z poziomu Przeglądarki internetowej w telefonie. Wchodzisz na swój profil, następnie pokarzą ci się wszystkie twoje zdjęcia, klikasz na zdjęcie z którego chcesz usunąć niechciany komentarz. Po kliknięciu w dane zdjęcie pokaże cis się w górnym prawym rogu Ilość zdjęć/ilość głosów/ilość komentarzy i należy właśnie kliknąć następnie w dymek z komentarzami. Następnie pokażą ci się komentarze i przy każdym komentarzu znajduję się taki jasno szary mały "trójkącik" koło daty dodania komentarza, klik w niego i tam ci się ukaże "USUŃ".
HardStyle