PersonaNonGrata11
PersonaNonGrata11
  11 lipca 2019 (pierwszy post)
Prosiłem 2 tygodnie temu o naprawę kamerki , heh tak się doczekam prędzej oślepne. ŻARTY JAKIEŚ
Aro34
Aro34
  11 lipca 2019
A powiedz z czym masz dokładnie problem ? spróbuje Ci pomóc
PersonaNonGrata11
PersonaNonGrata11
  11 lipca 2019
Kiedy włączam moja kamerkę i ktoś np napisze do mnie nie mogę odpisać A widzieć kto jest czy chłopak czy kobieta, miałem taki sam problem wcześniej i szybko mi zaktualizowali fotke i nie było zadnego problemu , a teraz czekam j7z drugi tydzien i nic
Aro34
Aro34
  11 lipca 2019
zrób aktualizację takiego programu jak Adobe Reader powinno pomóc
F0X
F0X
  11 lipca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: zrób aktualizację takiego programu jak Adobe Reader powinno pomóc

gość ma problem z PDF-ami czy z kamerkami ? ja bym obstawiał bardziej aktualizację Adobe Flash-a
Aro34
Aro34
  11 lipca 2019
fox masz rację mój błąd
oam
oam
  12 lipca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedy włączam moja kamerkę i ktoś np napisze do mnie nie mogę odpisać A widzieć kto jest czy chłopak czy kobieta, miałem taki sam problem wcześniej i szybko mi zaktualizowali fotke i nie było zadnego problemu , a teraz czekam j7z drugi tydzien i nic
Zaktualizowali Ci fotke?... Na jakim urządzeniu robisz ta transmisję?
PersonaNonGrata11
PersonaNonGrata11
  12 lipca 2019
Nic nie zaktualizowali jest jak było
Aro34
Aro34
  12 lipca 2019
napisz mi na PW
PersonaNonGrata11
PersonaNonGrata11
  13 lipca 2019
Oam nic nie zrobili. NIC. żenada !
oam
oam
  13 lipca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Oam nic nie zrobili. NIC. żenada !
Spokojnie. :-)
Wczesniej napisałeś, że Zaktualizowali Ci fotkę i problem ustał, tylko nie napisałeś na jakim urządzeniu robisz transmisję, a to jest kluczowe. :-)
Podaj proszę dokładny opis problemu, z miejscem jego występowania i urządzeniu którego używasz. Wtedy postaram sie Tobie pomóc. :-)
PersonaNonGrata11
PersonaNonGrata11
  13 lipca 2019
Dziękuję jesteś bardzo miła:) transmisje robię na telefonie z aplikacji pobranej z sklep Play gdy wchodzę na moje wideo ktoś wejdzie na mój pokój nie widzę kto napisze on do mnie , i janie mogę odpisać. Zglosilem to i naprawili moja kamerka byla całkiem inna.
oam
oam
  13 lipca 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuję jesteś bardzo miła:) transmisje robię na telefonie z aplikacji pobranej z sklep Play gdy wchodzę na moje wideo ktoś wejdzie na mój pokój nie widzę kto napisze on do mnie , i janie mogę odpisać. Zglosilem to i naprawili moja kamerka byla całkiem inna.

Sprawdziłes czy w sklepie play jest dostępna aktualizacja aplikacji? Jeśli jest- to konieczna jest jej instalacja.
Możesz również spróbować:
Wyczyścić cala historię aplikacji i się przelogowac lub zrobić reinstalacje (odinstalować i zainstalować ponownie).
Gdyby jednak nic a nic nie pomogło, to musisz zglosic to do administracji:
www.fotka.com/kontakt
Pamiętaj jednak by do opisu całego problemu dodać również: wersję aplikacji, wersje systemu operacyjnego telefonu oraz sam model telefonu na którym występuje ten problem. :-)
oam
oam
  13 lipca 2019
Problem rozwiązany! :-)
Pomogła reinstalacja aplikacji, zamykam. :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.