witam, ciekawi mnie czy jest na Fotka funkcja która pozwala aby komentarze które zostawamy na innych profilach nie wyświetlały sie automatycznie u naszych znajomych itp??
jeśli jest to gdzie ją można znaleźć ?
a jeśli nie ma... to dlaczego nikt tutaj nie wpadł na to że odrobina "prywatności"
byłaby w sam raz??
lista tematów
Komentarze - pytanie
Konto usunięte: witam, ciekawi mnie czy jest na Fotka funkcja która pozwala aby komentarze które zostawamy na innych profilach nie wyświetlały sie automatycznie u naszych znajomych itp??
Jedynie to w Powiadomieniach: Powiadamiaj o komentarzach znajomych, na profilach innych osób https://fotka.com/ustawienia/powiadomienia
Ale to działa tak, skoro ty to wyłączysz to tobie w Powiadomieniach nie będzie pokazywało który znajomy skomentował czyjeś zdjęcie. Ale co z tego skoro twój/twoi znajomi mają to włączone i twoje komentowane zdjęcia będą widzieć w swoich powiadomieniach.
Konto usunięte: a jeśli nie ma... to dlaczego nikt tutaj nie wpadł na to że odrobina "prywatności"
byłaby w sam raz??
Tu masz rację, powinna być taka opcja Blokowania w Ustawieniach : Ogólne.
HardStyle
tak masz rację, to znalazłem można odznaczyć no i ok ale wtedy tylko ja nie widzę powiadomień moich znajomych a nie o to chodzi :)
może tylko ja tak uważam ale automatyczne udostępnianie wszystkim znajomym komentarzy to jakaś strasznie nie trafiona funkcja, Fotka to chyba pierwszy portal który coś tak głupiego wymyślił. Powinniście zdecydowanie Dać możliwość wyboru a nie narzucać.